Ξέφυγε η κατάσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο στην Πάτρα – «Άει φτύσε τα @@@ σου, ρε»

Εκ των ουκ  άκευ το συμβάν στο Δημοτικό Συμβούλιο στην Πάτρα το απόγευμα της Τετάρτης 10/11/21, όπου, όπως ακούγεται και στο βίντεο δημοτικός σύμβουλος κατά τη συνεδρίαση που γινόταν μέσω τηλεδιάσκεψης,  χρησιμοποίησε  λέξεις που δεν λέγονται, όταν εκνευρισμένος φώναξε «Ρε, άει φτύσε τα @@@ σου, ρε».

Το συμβούλιο συζητούσε πρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για συνομολόγηση του Δημοτικού Συμβουλίου προς παρέκταση αρμοδιότητας, ώστε να πραγματοποιηθούν ασφαλιστικά μέτρα, καθώς και λήψη προσωρινής διαταγής για παραμονή στην εργασία 218 εργαζομένων κοινωφελούς προγράμματος 2020-2021, μέχρι να ορισθεί δικάσιμος στο Πρωτοδικείο Αθηνών ή Πειραιά.

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», η παράταξη του οποίου   ψήφισε την πρόταση του Δημάρχου, δηλαδή ο κ. Δημήτρης Πελεκούδας φώναζε «ζήτω το μαύρο μέτωπο, ζήτω το μαύρο μέτωπο» επειδή οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζητούσαν να μην τεθεί προς ψήφιση η πρόταση Πελετίδη για το θέμα.

H  αντίδραση του δημοτικού συμβούλου κου Γιάννη Τσιμπούκη της «Ώρας Πατρών» ήταν κατακεραυνωτική «Ρε, άει φτύσε τα @@@ σου, ρε». . 

ΒΙΝΤΕΟ