παΤΕΡΑΣ αστυνομικός συνελήφθη κατηγορούμενος για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη τουΑστυνομικός συνελήφθη στα Τρίκαλα, δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. 

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Ο αστυνομικός κατηγορείται πως ασελγούσε στην κόρη του, ηλικίας 4 ετών.

Η ασέλγεια του 4χρονου κοριτσιού για την οποία έγινε η καταγγελία σημειώθηκε το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, όταν το παιδί περνούσε το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα του. Η αλλαγή στη συμπεριφορά του και η παρατηρητικότητα της μητέρας του ήταν εκείνα που οδήγησαν στην σοκαριστική αποκάλυψη.

Υπάρχουν ενδείξεις πως το 4χρονο κορίτσι δεν ήταν η πρώτη φορά που ζούσε κάτι τέτοιο από τον πατέρα του. Από τα όσα είπε, παρουσία ψυχολόγου, στους αστυνομικούς, ανάλογα περιστατικά είχαν συμβεί τουλάχιστον άλλες δυο φορές, μια στο πατρικό του πατέρα της στην Κρήτη και μια σε σπίτι στα Τρίκαλα.

Ως επιθετικό, βίαιο και ναρκομανή περιγράφει τον πρώην σύζυγό της η μητέρα του 4χρονου παιδιού. Ο ίδιος είχε συλληφθεί για κατοχή χασίς το 2018 αλλά αθωώθηκε. 

newsit.gr