40χρονος έπνιξε με τα χέρια του την 36χρονη σύζυγό του μητέρα δύο παιδιώνH 15η γυναικοκτονία του 2021 είναι ένα τραγικό γεγονός που σοκάρει και πάλι το πανελλήνιο. Αυτή τη φορά συνέβη αργά το βράδυ της Κυριακής 5/12 στο Βλαχιώτη Λακωνίας όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια η οικογένεια του 40χρονου, η γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά, δυο αγοράκια 8 και 10 ετών.

Ο 40χρονος αλβανικής καταγωγής μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 36χρονη σύζυγό του, την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια. Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία καθώς το ζευγάρι δεν είχε δείξει να έχει προβλήματα. Μάλιστα ο δράστης την προηγούμενη ημέρα ανέβασε φωτογραφία στο διαδίκτυο που έχει αγκαλιά τη γυναίκα του και δείχνουν πραγματικά ευτυχισμένοι.Ο άγριος καυγάς που είχαν μεταξύ τους λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κατάληξε να την στραγγαλίσει μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, όπου βρισκόντουσαν και τα παιδιά τους.

Ο συζυγοκτόνος τηλεφώνησε στο ΑΤ της περιοχής και ομολόγησε την πράξη του.

"Ελάτε υπάρχει μια γυναίκα πνιγμένη" είπε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας βρήκαν όντως την γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της. Ο γυναικοκτόνος είπε "Εγώ το έκανα"

Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της.