Ακόμα πιο ψηλά ο καταπληκτικός Γιώργος Πάττας με φωνή που τον οδηγεί στην κορυφή, πέρασε στον ημιτελικό του VOICE [ΒΙΝΤΕΟ]


Δεν μπορεί να πει κανείς, ότι δεν ήταν αναμενόμενη και αυτή η επιτυχία για τον Γιώργο Πάττα που από την πρώτη στιγμή στο stage του τηλεριάλιτι,  η κρυστάλλινη φωνή του, σήκωσε κύματα θαυμασμού από  τους coaches του VOICE. 
Υπερήφανη δηλώνει η Έλενα Παπαρίζου για τον Αλιβεριώτη Γιώργο Πάττα, που τον συνεχάρη πριν ξεκινήσει να τραγουδά, λέγοντας πόσο εξαιρετικός είναι, σε όποια γλώσσα και αν ερμηνεύει, ενώ κάθε φορά που συνεργάζεται μαζί του, ανακαλύπτει κάτι καινούργιο. Επίσης η Έλενα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι η μεγάλη της συμπάθεια και είναι φανερό πως o Γιώργος με αυτή τη φωνή που διαθέτει και ένα τέτοιο χαρακτήρα, γεμάτο  ενέργεια, γλυκύτητα και ήθος, δεν μπορούσε παρά να  κερδίσει την εκτίμηση της coach που τον καθοδηγεί με την ομάδα της,  αλλά και των υπολοίπων κριτών που τον επαινούν ανελλιπώς. 
Βέβαια ο Γιώργος απόψε απέδειξε ότι έχει κατακτήσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό και την αγάπη του κόσμου  κι ως γνωστό αυτό συμβαίνει από την μία άκρη της Ελλάδας, μέχρι την άλλη. Των φίλων  από τα νησιά του, την Εύβοια πρωτίστως, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε αλλά και την λατρεμένη του Κρήτη, τον τόπο καταγωγής της μητέρας του και βέβαια ας μην ξεχνάμε βόρεια την Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει. 

Με το τραγούδι  "Όλα περνούν/Grande Amore", ο Γιώργος προκρίθηκε στον ημιτελικό, με ποσοστό 59%, έναντι 41% του συμπαίκτη του και καλού του φίλου που είχαν δεθεί πολύ, Χρήστου Σιόγκα με τον οποίο σήμερα η κλήρωση τον έφερε αντιμέτωπο κι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος για το Χρήστο, είναι καταπληκτικό παιδί και καλλιτέχνης και χάρηκε πάρα πολύ που τον γνώρισε.
Ο Γιώργος Πάττας συνεχίζει ακάθεκτος για την μεγάλη νίκη έχοντας φτάσει πλέον στο στάδιο του ημιτελικού.


ΒΙΝΤΕΟ "Όλα περνούν/Grande Amore",  Γιώργος Πάττας