Από το Χαριστικό Παζάρι Χαλκίδας στο Ίδρυμα "Αγία Άννα" παρέδωσε το παιχνιδόδεντρο αγάπης ο αντιδήμαρχος Καρβούνης


Το Χαριστικό ανταλλακτικό παζάρι της Αγίας Μαρίνας και η υπεύθυνη κα Σταυρούλα Γιοβανάκη μαζί με την βοήθεια εθελοντριών που πάντα στηρίζουν τις δράσεις αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης του παζαριού, έφτιαξαν ένα διαφορετικό, υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Ένα πανέμορφο παιχνιδόδεντρο αγάπης, γεμάτο λούτρινα ζωάκια, αρκουδάκια, γατάκια, τιγράκια, σκυλάκια σε όλα τα χρώματα... τοποθετημένα ένα ένα με πολλή και αληθινή αγάπη, έχοντας στην σκέψη τους τα προσωπάκια των 13ων κοριτσιών που θα ήταν οι παραλήπτες του παιχνιδόδεντρου στο ίδρυμα "Αγία Άννα" στην Κηφισιά.
Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, σχημάτισαν ένα δέντρο αγκαλιασμένο από τα λούτρινα και την κορυφή του, στόλισε ένα χρυσό αστέρι.
Την μεγαλύτερη χαρά είχε ο αντιδήμαρχος Ανθηδόνας Χαλκιδέων κ. Κωνσταντίνος Καρβούνης, ο οποίος το μετέφερε από την Χαλκίδα στην Κηφισιά και το παρέδωσε στα κοριτσάκια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα "Αγία Άννα. Ο κ. Καρβούνης συγκινημένος τόνισε :

"Το κάθε ένα παιδικό χαμόγελο που μπορούμε να ζωγραφίσουμε με τις πράξεις μας, αποτελεί το πολυτιμότερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας, στη ζωή μας, στο μέλλον μας. Τα παιδικά χαμόγελα είναι ο φάρος στο ταξίδι μας και ο στόχος μας σε ότι κάνουμε... Να χαμογελούν όλου του κόσμου τα παιδιά!"