Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας- Προειδοποιεί ο ΜαρουσάκηςΟ καιρός χειμωνιάζει για τα καλά καθώς ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να εμφανιστεί αύριο Τρίτη όπως προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης. Βροχές καταιγίδες και πυκνές πτώσεις στα ορεινά και πιθανότατα και σε πιο χαμηλά υψόμετρα.
Αναλυτικά ο μετερεωλόγος αναφέρει :
ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει αύριο Τρίτη ο καιρός στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και το δυτικό Αιγαίο.
Πιο συγκεκριμένα στα παραπάνω γεωγραφικά διαμερίσματα αύριο Τρίτη 14 Δεκεμβρίου αναμένονται ισχυρές βροχές στα πεδινά, ισχυρές καταιγίδες σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά πιθανόν τοπικά και πιο χαμηλά (πρώτος χάρτης).
Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται η Εύβοια αλλά και ο νομός Αττικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χιόνια θα κάνουν την εμφανισή τους ακόμη και στα ορεινά της Αττικής (Πάρνηθα, Κιθαιρώνας).
Σε τμήματα του Αιγαίου αλλά και της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες (δεύτερος χάρτης).
Το κρύο θα είναι αρκετά έντονο με παγετό τη νύχτα και το πρωί σε τμήματα της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.
Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!