Φαντασμαγορικός ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην κεντρική πλατεία της παραλίας Αμαρύνθου [ΦΩΤΟ]Κλέβει την παράσταση ο φαντασμαγορικός  γιορτινός στολισμός με τις υπέροχες κατασκευές, ειδικά όταν βραδιάζει και ανάβουν τα χιλιάδες λαμπιόνια, στην κεντρική πλατεία της παραλίας  Αμαρύνθου. Ο Πρόεδρος της Αμαρύνθου κ. Ζαχαριάς Κώστας με την καλή συνεργασία του Αντιδημάρχου κου Γιώργου Σμπιλίρη, φαίνεται πως πέτυχε τον στόχο του να χαρίσει απλόχερα το μήνυμα της αισιοδοξίας και της εμψύχωσης. Καταπληκτική η σύνθεση των ιδεών του προέδρου Ζαχαριά, εφέτος έκανε την διαφορά με τα πολυτιμότερα δώρα, εσωτερικά και πολύ προσωπικά στολίδια για τον καθέναν ξεχωριστά, που χρειάζεται όλος ο κόσμος αυτή τη χρονική στιγμή, για να καταφέρει να απολαύσει τους  χριστουγεννιάτικους ρυθμούς που μεταδίδει  η  όμορφη  επαρχιακή πόλη της   Αμαρύνθου.   
Το θέαμα είναι εντυπωσιακό τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους πάρα πολλούς καθημερινούς περαστικούς προς τη νότια Εύβοια αλλά και για τους επισκέπτες που παρά τα έργα ανάπλασης του παραλιάκου τμήματος, επιλέγουν τα όμορφα καταστήματα της Αμαρύνθου που ενδείκνυνται για  το ουζάκι τους, τον καφέ τους ή το ποτό τους.   
Το πανύψηλο στολισμένο δέντρο με μπάλες, χιονονιφάδες και αμέτρητα λαμπιόνια, δίπλα η ξύλινη πανέμορφη λαμπερή φάτνη, πιο πέρα το σπίτι του Αϊ Βασίλη που περιμένει μικρούς και μεγάλους στην είσοδο του για να τους καλωσορίσει και να φωτογραφηθεί μαζί τους και απέξω το γραμματοκιβώτιο του, θα λάβει γράμματα από όλο τον κόσμο.
 Έτοιμο και το έλκηθρο να ταξιδέψει και να πραγματοποιήσει επιθυμίες και όνειρα για όσους  περιμένουν καρτερικά κι εφέτος τον Αϊ Βασίλη. 
Γιατί τον  Άγιο Βασίλη  θα φέρουν και πάλι στην πραγματικότητα οι αισιόδοξες και θετικές σκέψεις, για όσους τις βάζουν μπροστά για να κινήσουν το  έλκηθρο με τα δώρα που ποθούν.