Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Εύβοιας, ευχαριστεί τους 4.367 που ψήφισαν

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Εύβοιας, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους 4.367 πολίτες, που ψήφισαν στις εσωκομματικές μας εκλογές ,για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της παράταξης του ΚΙΝΑΛ.

"Πραγματικά  η μαζική αυτή  συμμετοχή των πολιτών δείχνει τη θέληση τους για αλλαγή στην πολιτική μας ζωή, την επίλυση των προβλημάτων τους και την προώθηση τομών και μεταρρυθμίσεων στα πλαίσια μιας προοδευτικής και σοσιαλδημοκρατικής αντίληψης. Όπως στην Ευρώπη ,έτσι και στην Ελλάδα ,ήρθε η ώρα η κεντροαριστερά να επιστρέψει και να επικρατήσει του λαϊκισμού και της συντήρησης, δικαιώνοντας  τις προσδοκίες του λαού μας για μια καλύτερη ζωή και δίκαιη ανάπτυξη. 

Ευχαριστούμε τις εφορευτικές επιτροπές ,τους εθελοντές και τους εκπροσώπους των υποψηφίων για τη βοήθεια τους και την εποικοδομητική στάση τους, πάρα το γεγονός ότι η εκλογική διαδικασία κράτησε δύο Κυριακές  από  τις 7.00π.μ. έως αργά το βράδυ, αποδεικνύοντας ότι ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι στο DNA των μελών μας.

Θέλουμε επίσης να τονίσουμε τον εξαιρετικά πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων προέδρων, των κκ. Ανδρουλάκη, Παπανδρέου ,Λοβέρδου, Χρηστίδη , Γερουλάνου και Καστανίδη, και να τους ευχηθούμε να είναι πάντα μπροστάρηδες στους αγώνες της παράταξής μας.

Συγχαίρουμε τον νέο μας πρόεδρο, κ. Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του, και ευχόμαστε να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ισχυρό και αδιαμφισβήτητο ποσοστό στις επόμενες εκλογές, διότι ο μεγάλος αριθμός προοδευτικών πολιτών που τον στήριξε, δεν ζητά τίποτε άλλο από τη μεγάλη επιστροφή της παράταξης μας στη διακυβέρνηση της χώρας.

Τέλος θεωρούμε ότι η ενότητα είναι υποχρέωση όλων μας και οφείλουμε να την διαφυλάξουμε με πράξεις. Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ,θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην παράταξη, ως απλοί στρατιώτες ,καλώντας όλα τα μέλη μας να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα ,εναντία στα προβλήματα της πατρίδας και του νομού μας. Αυτός ο αγώνας είναι συλλογικός, και θα δοθεί από όλους μας, από την ηγεσία μέχρι το τελευταίο μέλος μας, διότι δεν μας περισσεύει κανείς."