Η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών SAR 312 ευχαριστεί τους επαγγελματίες του Αλιβερίου που στηρίζουν το έργο της


"Η ισχύς εν τη ενώσει", λέει η λαϊκή ρήση και οι θετικοί, δημιουργικοί άνθρωποι το εφαρμόζουν. Το παράδειγμα, πρώτοι δίνουν οι εθελοντές και όλοι εκείνοι που στηρίζουν το έργο τους και δημιουργούν μια δυνατή ανθρώπινη αλυσίδα που μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά σημαντική βοήθεια.
Η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών SAR 312, έχοντας πλούσια δράση και σπουδαία προσφορά, βρίσκει δίπλα της συχνά την συμπαράσταση συμπολιτών που αναγνωρίζουν τον δύσκολο αγώνα, που καταβάλουν τα μέλη της για την ασφάλεια των πολιτών, στην Εύβοια και σε όποιο σημείο της Ελλάδας χρειαστεί.
Λίγο πριν κάνει την εμφάνισή του το δριμύ ψύχος, η τεχνική εταιρεία "Service Λούκος" φρόντισε για την τοποθέτηση και λειτουργεία του κλιματιστικού του γραφείου των Εθελοντών στον Κάραβο Αλιβερίου.

Ο υπεύθυνος της Ομάδας SAR 312 κ. Αποστόλου Νίκος εκ μέρους όλων των μελών της, ευχαρίστησε τον επαγγελματία για τις πολύτιμες εργασίες και τον χρόνο που τους προσέφερε, αναφέροντας χαρακτηριστικά :

"Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο σε αυτόν τον ΆΝΘΡΩΠΟ που μόλις είδε ότι έρχεται κρύο και κακοκαιρία, παράτησε το μεροκάματο και έτρεξε να μας εγκαταστήσει το κλιματιστικό, όχι μόνο αφιλοκερδώς, αλλά και βάζοντας και από την τσέπη του υλικά που χρειάστηκαν για να μας τοποθετήσει το air-condition που πριν λίγο καιρό μας έκαναν δώρο.
Ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από όλους εμάς λοιπόν στον Γιώργο Λούκο που μετά από αυτήν του την κίνηση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ δεν θα σκεφτόμαστε πώς θα συγκεντρωνόμαστε για να κάνουμε βάρδιες αλλά και εκπαίδευση μέσα σε ένα παγωμένο χώρο.
Πρώτη ημέρα σήμερα που η ομάδα της άμεσης επέμβασης, λόγο της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή, παρέμεινε επιφυλακή με αρκετή ζεστασιά μέσα στα γραφεία της ομάδα μας.
Τέτοιου είδους ενέργειες από τούς συμπολίτες μας,.. μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας με περισσότερη διάθεση για προσφορά προς τον συνάνθρωπο."