Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας τόνισε στον Υφυπουργό Τριαντόπουλο "Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τις επιχειρήσεις"


Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου το Επιμελητήριο Εύβοιας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, αρμόδιος σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμο Κεδίκογλου.
Πραγματοποιήθηκε ενδιαφέρουσα σύσκεψη με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Γεροντίτη, τους συμβούλους του  Επιμελητηρίου και εκπροσώπους φορέων των παραγωγικών τάξεων του νομού. 
Μετά την εισήγηση του Προέδρου για την στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές, επιχειρήσεων της Βόρειας Εύβοιας και την ανασυγκρότηση της τοπικής επιχειρηματικότητας και την τοποθέτηση των Υφυπουργών ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος. 
Την Ομοσπονδία  Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας - Εύβοια εκπροσώπησαν η Πρόεδρος κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή και η κα  Αθηνά Κουτάντου Γ. Γραμματέας Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αγίας Άννας.

Η κα Αγιοστρατίτη παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε τον Υφυπουργό κ. Τριαντόπουλο για την καλή συνεργασία που υφίσταται και την άμεση ανταπόκριση που επιδεικνύει καθώς έχει ανταποκριθεί σε πολλά από τα αιτήματα που του έχουν γίνει, ενώ επισήμανε πως στην υλοποίηση λόγω της γραφειοκρατίας υπάρχει πρόβλημα, αναφέροντας ως παράδειγμα τις καταστροφές του Ζορμπά στο Μαντούδι, για τις οποίες δεν έχουν δοθεί ακόμα αποζημιώσεις στους επαγγελματίες.
Η κα Αγιοστρατίτη περιέγραψε συνοπτικά τα προβλήματα των επαγγελματιών
και ζήτησε πιο γρήγορες διαδικασίες διότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τις επιχειρήσεις.
Επίσης πρότεινε ένα πρόγραμμα για τα πάγια έξοδα και την ένταξη των επαγγελματιών στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

"Η προσπάθεια που γίνεται δεν έχει φτάσει ακόμα στον πολίτη, από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας" τόνισε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας.