Η συγγραφέας Δέσποινα Δροσάτου παρουσίασε στο Αλιβέρι το βιβλίο της "ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ" [ΒΙΝΤΕΟ]


Μια σπουδαία στιγμή για την συγγραφέα Δέσποινα Δροσάτου, ήταν η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της στο Αλιβέρι, πριν λίγες ημέρες. Στον τόπο που γεννήθηκε, που μεγάλωσε η ίδια αλλά μεγάλωσε και τα τρία παιδιά της με τον σύζυγο και συνοδοιπόρο της στη ζωή κ. Γιάννη Ντούρμα. Στο Αλιβέρι, όπου οι άνθρωποι που γνώρισε στην πορεία της ζωής της, έχουν να πουν μόνο θετικά σχόλια για τον χαρακτήρα και την δημιουργικότητα της συγγραφέως, η οποία μέσα από τις δράσεις της, ως πολίτης, ως καθηγήτρια της Αγγλικής γλώσσας, ως life coaching και μέσα από την ενασχόληση της και την προσφορά της στα κοινά, έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις να μοιράζεται μαζί τους.
Τα πολύ ιδιαίτερα βιώματα των τελευταίων χρόνων που ολόκληρη η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει, οι αφηγήσεις των φίλων και των γνωστών, οι προβληματισμοί αυτών, όπως τους εισέπραξε η συγγραφέας αλλά και η συνεχής ανάγκη της για αυτοβελτίωση και η γνώση αυτής που αξίζει να μεταλαμπαδεύεται, αποτέλεσαν το εφαλτήριο για να αποτυπωθούν όλα αυτά, συνολικά στο χαρτί, στο βιβλίο με τον τίτλο "ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ".
Από τις πρώτες κιόλας γραμμές του βιβλίου, γίνεται αντιληπτό το πόσο ευχάριστα διαβάζεται, καθώς είναι πολύ κατανοητό με απλή γραφή, πραγματικά ενδιαφέρον, ξεχωριστό όσο ο κάθε άνθρωπος και διδακτικό. Εύστοχα προσεγγίζει τα δύσκολα συναισθήματα που νιώθουν αρκετοί άνθρωποι νομίζοντας πως γύρω τους υπάρχουν ευνοημένοι, που ζουν αντίθετα με τους ίδιους, μέσα στην ευτυχία.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν οδηγό για να ανακαλύψει ο κάθε άνθρωπος τι τον κρατάει μακριά από αυτή την ευτυχία και ποια είναι τα εμπόδια που την κάνουν να "φαίνεται" τόσο μακριά. Πόσο κοντά είναι οι διεξόδοι στις δικές μας πεποιθήσεις, νοοτροπίες και επιλογές;
Στην παρουσίαση του βιβλίου της κας Δροσάτου στο Αλιβέρι παραβρέθηκαν και επιβράβευσαν την προσπάθεια της, αρκετοί φίλοι. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση της παρουσίασης.
ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ