Κάραβος Αλιβερίου : Η μανία της θάλασσας εξαφάνισε το μεγαλύτερο τμήμα της παραλίας - Στη δίνη της κακοκαιρίας πολλές περιοχές [ΦΩΤΟ]

Η μανία της θάλασσας εξαφάνισε την παραλία στον Κάραβο Αλιβερίου σήμερα Σάββατο 11/12, από τις πρώτες πρωϊνές ώρες, ενώ σε πολλά σημεία της ακτογραμμής στην περιοχή οι κυματισμοί της θάλασσας φτάνουν και ξεσπούν στον δρόμο καθώς οι άνεμοι είναι θυελλώδεις και τα κύματα στη θάλασσα τεράστια και ορμητικά.
Στη δίνη της κακοκαιρίας βρίσκεται μεγάλο τμήμα της Εύβοιας. Ισχυρές βροχές και υψηλά μποφόρ σημειώνονται από τις πρώτες ώρες του Σαββάτου καθώς ένα χαμηλό βαρομετρικό πλήττει από τα δυτικά την χώρα μας με αποτέλεσμα τα δυτικά τμήματα να δέχονται και το μεγαλύτερο όγκο νερού. Χιονοπτώσεις σημειώνονται στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Σε πολλά σημεία της χώρας σημειώνονται πολύ σοβαρά προβλήματα, εκεί όπου είναι ακόμα μεγαλύτερα τα ύψη βροχής Όπως στη Θεοδωριάνα Άρτας και στην Δερβίζιανα Ιωαννίνων Ενώ ο ποταμός Καλαμάς και Αχέροντας βρίσκονται στα όρια της υπερχείλισης.
Οι βροχές και καταιγίδες αναμένεται να επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά καθώς επίσης στο Αιγαίο και στην Κρήτη ενώ μεγάλη είναι η πιθανότητα να σημειωθούν χαλαζοπτώσεις στο Ιόνιο και τις παράκτιες περιοχές του δυτικού ηπειρωτικού τμήματος.
Σε πολλές περιοχές και της Στερεάς Ελλάδας το 112 προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και συνιστά να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούνται οι οδηγίες των αρχών.