Με ταλέντο που ξεχωρίζει η Ζωή Γιαννούλη συνεχίζει την ανοδική της πορεία εκτός του VOICE

"Υπερήφανος" δήλωσε ο coach για τη  Ζωή Γιαννούλη από το Αλιβέρι. 
"Είναι εκπληκτικό το πως εξελίσσεσαι κάθε μέρα και τι όγκο αποκτά η φωνή σου. Με κάνεις πραγματικά υπερήφανο" είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά από την υπέροχη ερμηνεία του "STAYIN΄ALIVE" των Bee Gees.
Η Ζωή Γιαννούλη τραγούδησε άψογα και διαγωνίστηκε μαζί με την συμπαίκτρια της Νάνση Βελλή η οποία κατάφερε να προκριθεί σε αυτή τη φάση και να περάσει στην επόμενη φάση των live.  

Με ταλέντο που πραγματικά ξεχωρίζει η μόλις 16 ετών Ζωή, βρέθηκε τέσσερις φορές να διαγωνίζεται στην σκηνή του VOICE, με εξαιρετικό ταλέντο και καταπληκτική παρουσία, με σθένος και με χαμόγελο πάντα.  
Το σίγουρο είναι πως συνεχίζει την ανοδική πορεία της με πολύ μελέτη, στη μουσική που λατρεύει αλλά εκτός του VOICE πλέον, καθώς και στο σχολείο της, που είναι πάντα ο πρωταρχικός της στόχος.

"Μπορεί να τελείωσε ένα ταξίδι, αλλά υπάρχουν πολλοί προορισμοί μπροστά σου!!" σχολίασε η μητέρα της Ζωής, κα Ευαγγελία Δημολιάνη καμαρώνοντας και εμψυχώνοντας το κοριτσάκι της, μια έφηβη με υπέροχο χαρακτήρα, πολύ επιμελής που συνεχώς προοδεύει και αναμφισβήτητα έχει μπροστά της ένα λαμπρό μέλλον σε ότι κάνει.

ΒΙΝΤΕΟ