Μέλημα του προέδρου Γιάννη Γέραλη στα Βίταλα η καθημερινή ασφάλεια των πολιτών [ΦΩΤΟ]

Στα όμορφα Βίταλα της Κύμης, δεν σταματούν οι παρεμβάσεις που φροντίζουν για την καλύτερη ποιότητα της καθημερινής ζωής των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του χωριού το οποίο διακρίνεται για την φιλοξενία του.

Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Γιάννης Γέραλης, το τοπικό συμβούλιο αλλά και οι κάτοικοι, μεριμνούν διαρκώς για να συντηρούν ότι ο χρόνος σημαδεύει με φθορές. Έτσι, σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου προχώρησαν στην αντικατάσταση της παλιάς σχάρας ομβρίων με μια καινούρια που προσφέρει πολύ περισσότερη ασφάλεια στη διέλευση των οχημάτων αλλά και των πεζών από το σημείο.

Ο πρόεδρος κ. Γέραλης επιπλέον της ενημέρωσης, ευχαρίστησε θερμά όσους συνέβαλλαν ώστε να ολοκληρωθεί η εργασία και να υπάρξει ένα σωστό αποτέλεσμα, ενώ επισημαίνει πως έπεται και συνέχεια.

Συγκεκριμένα αναφέρει :

"Σε μια ακόμη επιδιόρθωση προχωρήσαμε και σήμερα επί του οδικού δικτύου εντός του χωριού μας. Συγκεκριμένα επιδιορθώσαμε σχάρα ομβρίων υδάτων με νέα, για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων . Ένα ακόμη αίτημα συγχωριανών γίνεται πράξη!

Ευχαριστώ την ΔΕΥΑΚΑ , κ.Θεοδώρου για την προμήθεια των σχαρών και υλικών καθώς και τον Βασίλη και Κώστα για την επισκευή τους! Συνεχίζουμε....."