ΝΕΟ εξώδικο του συμβούλου του Δημάρχου Μπουραντά, κατά του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Α. Βλάχου- Τι λένε οι Δ.Σ και τι απαντάει ο Δήμαρχος ; [ΒΙΝΤΕΟ]Μια νέα εξώδικη διαμαρτυρία επιδόθηκε από τον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου κου. Μπουραντά  στον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Αναστάσιο Βλάχο. 

Ο κ. Αγγελής εγκαλεί τον κ. Βλάχο να του ζητήσει συγνώμη στην αμέσως  επόμενη συνεδρίαση του  δημοτικού συμβουλίου ειδάλλως θα προσφύγει Δικαστικά. 
Η αφορμή δόθηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 7 Δεκεμβρίου 2021 όταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος κ. Δημήτρης Θωμάς έθεσε ως θέμα προ ημερησίας και σύμφωνα με την επιστολή που είχε αποστείλει νωρίτερα στον Δήμαρχο και τον σύμβουλό του, όπου επισημαίνει ως επαναλαμβανόμενα προσβλητική την συμπεριφορά  του κου Αγγελή σε δημοσιεύματα τα  οποία καταφέρονται  εναντίον του, ζητώντας να ληφθούν  από τον Δήμαρχο, μέτρα αποτροπής τέτοιων καταστάσεων.
Επί του θέματος και εναντίον του τρόπου αντιμετώπισης από τον κ. Αγγελή τοποθετήθηκαν  αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι ανάμεσα τους και ο κ. Αναστάσιος Βλάχος.  Ο κ. Βλάχος ανέφερε χαρακτηρισμούς βασιζόμενος σε  γεγονότα που έχουν συμβεί  αλλά με εξώδικη διαμαρτυρία ο κ. Αγγελής,  ζητάει να ανακαλέσει ο κ. Βλάχος  και να ζητήσει συγνώμη. 

Στα δύο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν μπορείτε να δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 7 Δεκεμβρίου με θέμα την συμπεριφορά του κου. Αγγελή απέναντι σε δημοτικούς συμβούλους και πολίτες. 

Να επισημάνουμε πως για το ίδιο θέμα απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμαρχο κ. Μπουραντά στις 7/12/21  και η δημοσιογράφος και ιδιοκτήτρια του  eviaxpress.gr  Λεβέντη Σταματούλα, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του κου. Αγγελή έχει υποβάλει τρεις μηνύσεις εναντίον της ενώ από τον περασμένο Φεβρουάριο δέχεται επαγγελματικό bullying και χυδαίες ύβρεις από τις ομάδες του κου. Αγγελή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Ο κ. Δήμαρχος αρνήθηκε να διαβάσει την επιστολή της Λεβέντη όπως του ζητήθηκε από όλους τους επικεφαλείς της αντιπολίτευσης  ενώ επικαλέστηκε ότι δεν γνωρίζει τα πραγματικά στοιχεία αυτής της υπόθεσης. 
Παρόλα αυτά να τονίσουμε πως δεν έχει κάνει καμία ενέργεια προκειμένου να ενημερωθεί. 

ΒΙΝΤΕΟ  Τι λένε οι δημοτικοί σύμβουλοι για το θέμα και τι απαντάει ο Δήμαρχος ; 


ΒΙΝΤΕΟ Τι είπαν οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης για την επιστολή της Δημοσιογράφου Σταματούλας Λεβέντη και τι απάντησε ο Δήμαρχος;