Νεκρή 55χρονη : Παιδίατρος παρασύρθηκε από ρέμα στην ΠιερίαΜια γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Πιερία από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τις προηγούμενες ώρες τη χώρα. Η γυναίκα είναι το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας, που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, στις 8:00 το πρωί της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου του 2021 ανασύρθηκε το πτώμα της γνωστής παιδιάτρου της Κατερίνης, 1,5 χλμ. μακριά από το αυτοκίνητό της στην Πιερία. Κλιμάκια της Πυροσβεστικής εντόπισαν το όχημά της στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας.


Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε αρχικά το αυτοκίνητο της και λίγο αργότερα εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της 55χρονης το οποίο παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, τα ορμητικά νερά του ρέματος της Ζηλιάνας παρέσυραν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών, το βράδυ του Σαββάτου και έκτοτε η γυναίκα αναζητούνταν από τους δικούς της ανθρώπους. Εικάζεται πως η γυναίκα προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό της, ωστόσο δεν πρόλαβε, με συνέπεια να την παρασύρουν τα νερά.