Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Βιταλιωτών άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του χωριού


Για 5η συνεχή χρονιά ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Βιταλιωτών, ο πρόεδρος κ. Δεμερούτης Δημήτριος και τα μέλη του Δ.Σ. Τσοτσορού Ιφιγένεια και Γέραλη Ελένη, στόλισαν την πλατεία του χωριού με το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Το στολισμό και το άναμμα του δέντρου ξεκίνησε για πρώτη φορά ο Σύλλογος το 2016 όταν οργάνωσαν το "1ο ΑΝΑΜΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ" πλημμυρίζοντας τότε αλλά και όλες τις υπόλοιπες χρονιές, την πλατεία με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από παιδικές φωνούλες, χαμογελαστά πρόσωπα, άνθρωποι κάθε ηλικίας από ολόκληρο το δήμο αντάμωναν για να γιορτάσουν, να πιούν, να φάνε, να χορέψουν, να υποδεχτούν με χαρά τις γιορτές.
Ο Πρόεδρος κ. Δεμερούτης εκ μέρους του Συλλόγου, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γιάννη Καλογιάννη, τον κ. Βασίλη Γέραλη και όσους συγχωριανούς παραβρέθηκαν και βοήθησαν στη διάρκεια της τοποθέτησης καθώς και τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Γιάννη Γέραλη που ήταν κοντά τους.
«Ευχόμαστε τα επόμενα Χριστούγεννα του 2022 να ζήσουμε εικόνες γιορτινές, αισιόδοξες, χαρμόσυνες παραμονή του πολιούχου του χωριού μας Άγιου Νικολάου, παρόμοιες με τις προηγούμενες χρονιές ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!» ευχήθηκε ο πρόεδρος.ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ