Ο Μιχάλης Καλομοίρης είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας


Ο Μιχάλης Καλομοίρης είναι ο νέος Αντιδήμαρχος στα θέματα πρωτογενούς τομέα στο δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας μετά από την ανακοίνωση του δημάρχου Γεώργιου Τσαπουρνιώτη, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου.
Ο κ. Καλομοίρης είναι γεννημένος στη Χαλκίδα και έχει μεγαλώσει στη Ζωοδόχο Πηγή -Κηρίνθου σε αγροτική οικογένεια.
Από το 1996 εώς σήμερα υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία σε διάφορες υπηρεσίες των Αθηνών και της Εύβοιας.
Από το 2019 έχει εκλεχθεί ως δημοτικός σύμβουλος και από το 2020 έχει οριστεί ως Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου Τσαπουρνιώτη, σε θέματα πρωτογενούς τομέα.

Ο νέος αντιδήμαρχος κ. Καλομοίρης, σχολιάζει μετά την τοποθέτησή του, από τον Δήμαρχο σε μια θέση μεγαλύτερης ευθύνης :

"Κατόπιν της χθεσινής (01-12-2021) απόφασης του Δημάρχου του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας κου Γιώργου Τσαπουρνιώτη, ορίστηκα ως Αντιδήμαρχος στο Δήμο μας, έχοντας την εποπτεία και ευθύνη των αρμοδιοτήτων σε θέματα πρωτογενούς τομέα (αγροτικής ανάπτυξης, κτηνοτροφίας και αλιείας). Αντιλαμβανόμενος τη δεινή κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας, μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου και άλλων πολλών και χρόνιων προβλημάτων, η ανάληψη των ανωτέρω καθηκόντων είναι πρόκληση για μένα και με κάθε αίσθημα ευθύνης θα προσπαθήσω από τη θέση αυτή, να προσφέρω στην ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη του τόπου μας. Είναι όμως και μεγάλη μου τιμή και ευχαριστώ γι αυτό τον Δήμαρχο κ. Τσαπουρνιώτη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου, με τον ορισμό μου πρώτα ως εντεταλμένου συμβούλου του και τώρα ως Αντιδημάρχου. Η εώς τώρα συνεργασία μου με τη Δημοτική Αρχή, ειδικά μετά την καταστροφική πυρκαγιά, υπήρξε αληθινή και παραγωγική και παρατηρώντας ότι από την αρχή της θητείας της έχει τη θέληση και τη διάθεση να προσφέρει για το κοινό καλό, με πείθει ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας. Είμαι αισιόδοξος ότι με τη βούληση και την προσπάθεια όλων μας συνδημότες και συνδημότισσες ο τόπος μας θα έχει ένα καλύτερο μέλλον."