Ο Πρόεδρος Πύργου Κύμης Σταύρος Στοφόρος ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο για την σπουδαία προσφορά του

Ο Πρόεδρος του Πύργου Κύμης κ. Σταύρος Στοφόρος δεν σταματά να δείχνει με το έμπρακτο ενδιαφέρον του, ότι δεν τον τοποθέτησαν τυχαία οι συμπολίτες του σε αυτή τη θέση του προέδρου του χωριού τους, που πραγματικά καθημερινά βελτιώνεται και αναβαθμίζει την εικόνα του.

Συνεχείς μικρά έργα και δράσεις αλλά πολύ σπουδαία ταυτόχρονα, είναι αυτά που έχουν ανάγκη οι θησαυροί της Εύβοιας, τα μικρά χωριά της Κύμης και όχι μόνο. Που χρειάζονται το αληθινό ενδιαφέρον, για να αντικατασταθεί η εγκατάληψη με την ζωντάνια. Και το ενδιαφέρον των πολιτών πλέον βλέπουμε να κάνει σοβαρές προσπάθειες, για να προσπεράσει την αδιαφορία της πολιτείας.

Αυτή τη φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Πύργου, φρόντισε να καλυφθούν τα έξοδα ώστε να μπορέσει ο Πρόεδρος να υλοποιήσει άλλη μια αναγκαία εργασία που προκάλεσαν οι φθορές του χρόνου.

Ο Πρόεδρος κ. Στοφόρος χαρακτηριστικά αναφέρει :

"Ακόμη ένα έργο το ολοκληρώσαμε! Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στον εσωτερικό χώρο στο χωνευτήρι στο κοιμητήριο του χωριού μάς προχωρήσαμε στην επισκευή και συντήρηση του εξωτερικού βορεινού τοίχου ο οποίος παρουσίαζε σοβαρές φθορές από το πέρασμα τον χρόνων και εγκυμονούσε κίνδυνο κατάρρευσης..

Ευχαριστώ τον Πολιτιστικό Πύργου για την οικονομική στήριξη και την άψογη συνεργασία μας!! Συνεχίζουμε με αγάπη για το όμορφο χωριό μας!!!"