Ο Σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου τραγούδησε τα κάλαντα και σκόρπισε την αισιοδοξία στο κέντρο της πόλης [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ]


Κόντρα σε όλες τις δύσκολες συνθήκες φορώντας τις μάσκες τους και με το πιο λαμπρό χαμόγελο τους, μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αλιβερίου και Περιχώρων τραγούδησαν τα πρωτοχρονιάτικα παραδοσιακά κάλαντα στα καταστήματα και στους δρόμους του κέντρου της πόλης του Αλιβερίου σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2022, τιμώντας το έθιμο και σκορπίζοντας πραγματικά την αισιοδοξία και την ελπίδα που αυτές τις μέρες έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ άλλοτε.
Η παράδοση, η διατήρηση της, η πίστη και η συνέχιση στα έθιμα μας, φαίνεται να μένουν ασβέστες φλόγες που πυροδοτούν την δύναμη μέσα στην ψυχή και στο νου μας, για να νικήσουμε την όποια δυσκολία και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Τη γυναίκα, το σύμβολο της ζωής και της αναπαραγωγής της, τιμούν και εκπροσωπούν πάντα επάξια οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Αλιβερίου, σε ολόκληρη την διάρκεια της αξιέπαινης πορείας τους. Δίπλα τους πάντα αγκαλιάζει τις προσπάθειές τους, τις εμψυχώνει και τις καθοδηγεί ο σπουδαίος τους δάσκαλος Κωνσταντίνος Κoντάρας.

Η Ομάδα πήρε τα ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ όλων και την καθιερωμένη ευχή ... ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!

BINTEO