Ο σπουδαίος Γιώργος Πάττας πέρασε θριαμβευτικά στον μεγάλο τελικό του VOICEO Γιώργος Πάττας πέρασε στον χρυσό τελικό του VOICE! Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη νότα στο τηλεπαιχνίδι, σε κάθε του εμφάνιση στη σκηνή μπροστά στην οθόνη του ΣΚΑΪ.
Η ατμόσφαιρα της EYROVITION ήταν έντονη κατά την ερμηνεία του Γιώργου Πάττα με το "Rise like a phoenix" με το οποίο το 2014 η Αυστρία κατάφερε να στεφτεί νικήτρια. Το ίδιο κλίμα ακολούθησαν και τα σχόλια των coaches αφού ο Γιώργος δεν έκρυψε πως η συμμετοχή του στη Eurovition αποτελεί στόχο του. Μάλιστα ο Αργυρός δεν δίστασε να του πει ότι το αξίζει , το μπορεί και πολύ καλά κάνει που θέλει να το καταφέρει, εκφράζοντας θαυμασμό για το φυσικό, θεϊκό χάρισμα της φωνής του και την υπέροχη σκηνική του παρουσία.
Τις κορώνες, την αναπνοή, την σταθερότητα και την ενέργεια του Γιώργου επιβράβευσε ο Σάκης Ρουβάς ενώ ο Μουζουράκης στάθηκε στην εκπληκτική φωνή του, χωρίς μάλιστα να έχει κάνει ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής πριν την συμμετοχή του στο VOICE ενώ τόνισε πόσο σπουδαία φωνή έχει αλλά και πόσο εκπληκτικά παίζει πιάνο.

Η Έλενα Παπαρίζου αποθέωσε τον Γιώργο Πάττα λέγοντας χαρακτηριστικά "δεν είσαι απλά εντυπωσιακός, είσαι σπουδαίος, πραγματικά σπουδαίος".
Επίσης μίλησε για την φανταστική αλήθεια που έχει μέσα στην ψυχή του, αυτή που εκφράζει μέσα από το τραγούδι με μοναδικό τρόπο.

Η επισφράγιση των όσων επιβραβευτικά άκουσε ο Γιώργος από τους coaches, ήρθε με την λήξη της ψηφοφορίας του κοινού και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αφού ο Γιώργος Πάττας εξασφάλισε το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα παρακολουθήσουμε επί της οθόνης στις 9:00 η ώρα το βράδυ, σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.