Οδηγίες από το Δήμαρχο Καρύστου για το σφοδρό κύμα πανδημίας και θερμές ευχές για τον ερχομό του Νέου Έτους

Ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος άγρυπνος πάντα στα προβλήματα και στα θέματα που απασχολούν όλους τους πολίτες, επισημαίνει τις βασικές και απαρέγκλιτες για όλους οδηγίες για την αποφυγή της διασποράς του ιού αλλά και της προσωπικής προστασίας και ευθύνης που φέρει ο καθένας. 
Ο Δήμαρχος Ραβιόλος εύχεται με άσβεστη την ελπίδα και την αισιοδοξία, ο ερχομός του Νέου Έτους να σβήσει την παρουσία αλλά και την μνήμη όσων βιώνει η ανθρωπότητα. 
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ανέφερε: 

Αγαπητοί μου συμπολίτες.

Οι τελευταίες μέρες του 2021 μας έχουν φέρει αντιμέτωπους με το πιο σφοδρό κύμα της πανδημίας. Η εξάπλωση πράγματι είναι πρωτοφανής και ραγδαία.

Οι πιο κακοί σύμβουλοι αυτές τις ώρες είναι ο πανικός και η ανευθυνότητα. Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η εγρήγορση και η ατομική υπευθυνότητα από όλους μας. Τα όπλα που έχουμε στη φαρέτρα μας είναι γνωστά και μέχρι στιγμής αποδεικνύονται και τα μόνα αποτελεσματικά.

Ειδικότερα για τις επόμενες γιορτινές μέρες θα ήθελα να σας παρακαλέσω να επιδείξετε το μέγιστο βαθμό ατομικής ευθύνης ώστε να προστατέψετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν έχετε το οποιοδήποτε σύμπτωμα παραμείνετε στο σπίτι. Πριν καθίσετε στο γιορτινό τραπέζι πραγματοποιήστε ένα τεστ ώστε να βεβαιωθείτε πως δεν έχετε εκτεθεί στον ιο. Αερίζετε συχνά τους κλειστούς χώρους φοράτε μάσκα και κρατήστε τις προβλεπόμενες αποστάσεις στο μετρό του δυνατού. Και φυσικά κλείστε το ραντεβού σας για το εμβόλιο που είναι αυταπόδειχτο πια ότι μειώνει στο ελάχιστο τις πιθανότητες για βαριά νόσηση.

Από συγκροτούμε ένα σχέδιο σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον ΕΟΔΥ, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή τις επόμενες μέρες και που στόχο θα έχει την προστασία κυρίως της δημόσιας υγείας αλλά και την ουσιαστική στήριξη των επαγγελματιών που επλήγησαν.

Αγαπημένοι μου συμπολίτες εύχομαι ο ερχομός του Νέου Έτους να σβήσει από τις μνήμες μας αυτά που ζούμε. Να χαρίσει απλόχερα σε όλους υγεία χαρά και ευημερία. Η αισιοδοξία δεν πρέπει να χαθεί, η ελπίδα δεν πρέπει να σβήσει. Άλλωστε το καλό πάντα κερδίζει στο τέλος και θα κερδίσει!

Καλή χρονιά ! Σας ευχαριστώ!

ΒΙΝΤΕΟ