Οι "Ράδιο Αρβύλα" συνεχίζουν κανονικά σήμερα την εκπομπή τους

Η διοίκηση του ΑΝΤ1 μετά από πολλές συζητήσεις με τον Αντώνη Κανάκη αποφάσισαν πως η ράδιο αρβύλα θα συνεχίσει σήμερα κανονικά να εκτελεί το πρόγραμμα της.
Μεγάλη και απρόσμενη αναστάτωση έφερε στην εκπομπή, η καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος πρώην συντρόφου του.
Η χθεσινή εκπομπή με τον Κανάκη, τον Σερβετά και τον Κιούση ήταν μια εντελώς διαφορετική εκπομπή από αυτή που μας έχουνε συνηθίσει χρόνια τώρα, καθώς είχαν ενημερωθεί για τις πράξεις που κατηγορείτε ο συνεργάτης τους, πράγμα που δεν μπορούσαν να διαχειριστούν ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της εκπομπής που τους δυσκόλεψε αφάνταστα, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε μέχρι τους τίτλους τέλους.
Τελικά ο ΑΝΤ1 αποφάσισε ο Κανάκης και οι συνεργάτες του να συνεχίσουν κανονικά την εκπομπή τους, διεκπεραιώνοντας το πρόγραμμα τους και τον στόχο που είχαν αυτή την εβδομάδα να ευαισθητοποιήσουν όσους περισσότερους γίνεται για να βοηθήσουν στο σοβαρό έργο που διατελεί το "Χαμόγελο του Παιδιού".
Έτσι λοιπόν εάν δεν υπάρξει άλλη ανατροπή, η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα θα είναι απόψε κανονικά στις οθόνες μας στις 8:00.