"Πλήρης Εκπαιδευτής" του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης ο επιλεφαλής της Ομάδας Εθελοντών SAR 312 Νίκος Αποστόλου


Η επιμονή, η υπομονή, το αληθινό ενδιαφέρον και η συνεχής προσφορά στον εθελοντισμό επιβραβεύτηκε για τον  Νίκο Αποστόλου, επικεφαλής  της Ομάδας Εθελοντών  Διασωστών Εύβοιας  SAR 312 με έδρα το Αλιβέρι. Ο Νίκος  Αποστόλου είναι πλέον κάτοχος του επίσημου διπλώματος του  "Πλήρη Εκπαιδευτή" από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης. 
 
Είναι άλλωστε και η διαρκής αγωνία και το πιο σοβαρό μέλημα  του κου Αποστόλου, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τις πρώτες βοήθειες και τον εθελοντισμό, να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν  όσο τον δυνατό περισσότερα άτομα από την μικρή ηλικία, γιατί μπορούν να σωθούν πολλές ζωές. 
Η άγνοια των πρώτων βοηθειών και της ΚΑΡΠΑ μπορεί να στοιχίσει τη ζωή ενός δικού μας ανθρώπου, ενός ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα μας, σε μια κατάσταση που η ζωή του να εξαρτάται από εμάς...φτάνει μόνο να διαθέσουμε λίγο από τον χρόνο μας, για να μάθουμε τον τρόπο. 

Αυτό που λέμε όταν χάνουμε έναν δικό μας άνθρωπο "να μπορούσα να κάνω κάτι να τον σώσω" σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να συμβεί ...φτάνει να ξέρουμε, φτάνει... να εκπαιδευτούμε!