Ρίγη συγκίνησης σκόρπισαν οι ευχαριστίες της οικογένειας του Οδυσσέα προς την Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου


 Η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου για ακόμη μια φορά έκανε υπερήφανους όλους εκείνους που την στηρίζουν αφού κατάφερε να προσφέρει ουσιαστική στήριξη στον Οδυσσέα και την οικογένειά του. 

Τα λόγια με τα οποία η οικογένεια, περιγράφει το τι σημαίνει για τον μικρό Οδυσσέα ο αναρριχητής σκάλας - αμαξιδίου που του προσέφερε η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου καθώς και οι λέξεις που δείχνουν την πραγματική ευγνωμοσύνη τους, προκαλούν υπέροχα συναισθήματα και ρίγη  συγκίνησης. 

Μπαίνοντας στο κλίμα των Χριστουγεννιάτικων γιορτών  η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου μας θύμισε πως υπάρχει ελπίδα κρυμμένη μέσα στην καρδιά μας. Όσο για τα θαύματα δεν πρέπει να τα περιμένουμε αλλά να τα προκαλέσουμε, είναι κρυμμένα στις πράξεις μας.    

Η Ομάδα Αλληλεγγύης μοιράστηκε από το διαδίκτυο την συγκινητική
ευχαριστήρια επιστολή που δέχτηκε, όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας του Οδυσσέα η οποία αναφέρει :
Καλημέρα με πολύ πολύ χαρά...εξάλλου θα μας δείτε !!!
Ο Οδυσσέας δεν είναι ποια περιορισμένος. Μπορεί να κατεβαίνει από τον έναν όροφο στον επόμενο, να πηγαίνει οπουδήποτε θέλει χωρίς να τον περιορίζουν, οι λέξεις σκαλοπάτια ή δύσκολη πρόσβαση για ΑΜΕΑ . Εκτιμούμε πολύ αυτή την ευγενική προσφορά, την αγορά του αναρριχητή σκάλας - αμαξίδιου για τον μικρό Οδυσσέα που δεν την χρωστούσατε. Εκδηλώσατε ανιδιοτέλεια και συμπόνια για ένα παιδί που δεν μεγαλώσατε , δεν είσασταν κοντά του στον πόνο του...όμως ναι νιώσετε τον πόνο και ακούσατε την κραυγή του!
Με τα μάτια της καρδιάς σας το βλέπετε και θέλετε να είναι όσο το δυνατόν χαρούμενο μέσα σε αυτόν τον κόσμο, τον γεμάτο ανισότητες!!!
Γι αυτό και για άλλα πολλά που εμείς δεν βλέπουμε, όμως μπορούμε να φανταστούμε , σας λέμε, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας , ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!
Ευχαριστούμε την ομάδα ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ ΑΛΙΒΈΡΙ ΟΥ.
Ευχαριστούμε την μη κερδοσκοπική εταιρεία ΑΠΟΣΤΌΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.