Σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα μπροστά στο 11χρονο παιδί τηςΣτο φως της δημοσιότητας, νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση στην περιοχή της Κυψέλης, σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN.Το συμβάν σημειώθηκε την ώρα που η γυναίκα  είχε βγάλει το σκύλο της βόλτα μαζί με τον 11χρονο γιο της. 
«Ξαφνικά είδα τον σκύλο να έχει στρέψει το βλέμμα του αλλού και να γρυλίζει και ήταν έτοιμος για επίθεση. Αν δεν είχα το σκύλο μου μαζί δεν ξέρω τι θα γινόταν, ο σκύλος μου με έσωσε», είπε η γυναίκα που δέχθηκε την σεξουαλική επίθεση, μιλώντας στον φακό του OPEN.
Σοκ έχει υποστεί η ίδια και ο γιος της, που πήγε σχολείο μετά από μία εβδομάδα μάλιστα το παιδί φώναζε τις νύχτες στον ύπνο του. 
Η ίδια έμεινε τρεις ημέρες σε αφωνία καθώς από το σοκ είχε κλείσει η φωνή της, και δε μιλούσε καθόλου. 

«Είμαστε χάλια δεν υπάρχει καμία ασφάλεια. Είναι τραγικό να μην μπορείς να βγεις έξω στο δρόμο.» ανέφερε για την κατάσταση που επικρατεί τα βράδια στην περιοχή της.  

«Μία φίλη μου έχει δεχτεί χειρότερη επίθεση στην Κυψέλη πάλι, είχε υποστεί βιασμό πριν από δύο χρόνια. Δεν υπάρχει αστυνομία στην περιοχή, δεν είναι τωρινό το πρόβλημα, είναι καιρό. Και τηλέφωνο να πάρεις δε γίνεται κάτι. Άκουσα πριν έναν μήνα μία κραυγή γυναίκας κάτω από το σπίτι, πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και δεν ήρθε ποτέ. Η Κυψέλη είναι τρόμος το βράδυ».