Στον Εισαγγελέα οι απαγωγείς του Διευθυντή του Αιγίνιου Γυμνασίου Πιερίας

Aντιμέτωποι με την δικαιοσύνη οι αρνητές γονείς, απαγωγείς του γυμνασιάρχη.
Άτομα της ομάδας "Θεματοφύλακες του Συντάγματος" συνελήφθησαν για το περιστατικό που προκάλεσαν με την απαγωγή του γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο της Πιερίας σήμερα το πρωί Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου όταν επιτέθηκαν στο διευθυντή του Γυμνασίου την ώρα που προσερχόταν στο σχολείο.
Μια ομάδα ατόμων πλησίασαν τον διευθυντή λέγοντας του ότι βασανίζει τα παιδιά τους, του φόρεσαν χειροπέδες και τον έβαλαν με τη βία σε ένα από τα αυτοκίνητα τους χωρίς ο ίδιος να ξέρει που τον πηγαίνουν . Τελικά ο προορισμός τους ήταν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας Κολινδρού, όπου τον παρέδωσαν με το αιτιολογικό ότι παραβιάζει το Σύνταγμα.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν αρχικά στην προσαγωγή των 11 ατόμων τα οποία παρουσιάστηκαν στο τμήμα για να παραδώσουν τον διευθυντή και εξέτασε το βαθμό εμπλοκής του καθενός στο περιστατικό.
Οι πέντε πρωταγωνιστές του παράλογου περιστατικού οδηγούνται στον εισαγγελέα.
Ο διευθυντής του Γυμνασίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αιγίνιου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς έπαθε σοκ αλλά και είχε κάποιους μικροτραυματισμούς από τις χειροπέδες.
Τα άτομα της συγκεκριμένης ομάδας είχαν ενοχλήσει τον διευθυντή και τις προηγούμενες ημέρες με απειλιτικές διαθέσεις γιατί τηρούνται τα μέτρα και καταπατούνται τα συνταγματικά δικαιώματα των παιδιών τους. Είχε ενημερωθεί σχετικά η αρμόδια αρχή.