Συνεδριάζει σήμερα 30 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κύμης Αλιβερίου

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, σε συνεδρίαση δημοσίευσε ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ζέρβας :

Συγκεκριμένα αναφέρει :

Παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε στην τακτική  συνεδρίαση   του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας  του κορωνοϊού  με τηλεδιάσκεψη από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών ePresence.gov.gr,  την  Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου  2021 με ώρα έναρξης 18:30, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα   της  ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2021.

  1.  Λήψη απόφασης  για  άνοιγμα λογαριασμών ταμειακής διαχείρισης  στην Τράπεζα της  Ελλάδος και μεταφορά πλεοναζόντων ταμειακών διαθέσιμων σε αυτούς .

  1. Λήψη απόφασης  περί έγκρισης του 3ου τριμήνου  Οικ. Έτους 2021.

  1. Λήψη απόφασης περί καθορισμού αμοιβής δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου ενώπιον του Β΄τριμελούς πλημμελειοδικείου Χαλκίδας.

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της Νέας εισόδου –εξόδου σε υπό κατασκευή έργου με την ονομασία « Νέα Διώροφη Κατοικία με Πισίνα» , επί Αγροτικής Οδού εκτός σχεδίου Αγίων Αποστόλων Πετριών εις Θέση ¨Τσέπι Περήφανού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Συνιδιοκτησίας των κ. Μυστίδη Παναγιώτη και πελεκάνου Ζωής».