Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο - 29χρονη μητέρα τριών παιδιών πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό - Συνελήφθη ο σύζυγος

Άλλο ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει το πανελλήνιο καθώς η 29χρόνη μητέρα τριών παιδιών έχασε τη μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία της πνοή εχθές το βράδυ Πέμπτη 9/12 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόταν από την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

Η 29 Χρόνη μητέρα Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Αλεξανδρούπολη έφτασε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την περασμένη Κυριακή όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας ενώ είχε προσβληθεί και από κορονοϊό.

Η αδικοχαμένη κοπέλα μετά από τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεία στην μονάδα Eντατικής Θεραπείας covid κατέληξε.

Η νεαρή κοπέλα όταν έφτασε στο νοσοκομείο με το σύζυγό της ανέφεραν πως ο τραυματισμός της οφειλόταν σε πτώση από σκάλα. Όμως οι γονείς της έκαναν καταγγελία στο σύζυγό της για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ακολούθησε ιατροδικαστική έκθεση και προέκυψε ότι οι κακώσεις που έφερε σε όλο της το σώμα ήταν πολλαπλές καθώς η σύνθλιψη του ήπατος και η ρήξη της σπλήνας δεν ταιριάζουν με πτώση από σκάλα αλλά καταδεικνύουν άγριο ξυλοδαρμό.

Ο άφαντος σύζυγος, εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι από τις Αστυνομικές Αρχές και συνελήφθη. Στη συνέχεια αναμένεται να καταθέσει στην ασφάλεια και να απαντήσει σε όλα αυτά που του καταλογίζουν οι συγγενείς της 29χρονης αλλά και στο πως η γυναίκα του έφτασε σε αυτή την κατάσταση.