Συγκλονιστική φωνή η Χαλκιδέα Εύη Κουλκουβίνη κέρδισε την θέση της στα Cross Battles του VOICE


Μια φανταστική παρουσία στη σκηνή του VOICE... είδαμε και ακούσαμε  και πάλι να καθηλώνει με την εκπληκτική  φωνή της η Ευβοιώτισσα  Εύη Κουλκουβίνη και να κερδίζει  τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά το βασικότερο,  κέρδισε την επιλογή του coach της Πάνου Μουζουράκη, να είναι εκείνη που περνάει στην επόμενη φάση των Cross Battles. 
Για την Εύη υπάρχει μόνο ένας τρόπος να τραγουδάει... με προσήλωση, σεμνότητα,  με όλο της το "είναι" και αυτό είναι υπέροχο και φαίνεται. Με έναν μοναδικό τρόπο,  μαγνητίζει και εγκλωβίζει το βλέμμα, την προσοχή και τον θαυμασμό του ακροατή της. 
Η Εύη πέρασε στην επόμενη φάση, στην  δοκιμασία των live εμφανίσεων και το κοινό σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι έτοιμο να την στηρίξει στην επόμενη αναμέτρηση. Αναμένεται βέβαια να δώσουν το πιο "θερμό" παρών η Εύβοια, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η Εύη  αλλά και τα Τρίκαλα που είναι η γενέτειρα του πατέρα της Περικλή Κουλκουβίνη, Αντιπύραρχο, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας.
   
Η Εύη που αγαπάει ιδιαιτέρως τα ελληνικά ποιοτικά τραγούδια,  ερμήνευσε μοναδικά  μαζί με την Μαρία Συμεού ένα τραγούδι που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό αλλά  το απέδωσαν εκπληκτικά και το έκαναν αρκετά δημοφιλές. Τίτλος του... "Υπάρχει κι άλλος τρόπος". Τους  στίχους έχει γράψει ο  Ευγένιος Δερμιτάσογλου ενώ την πρώτη εκτέλεση τραγούδησε η Κατερίνα Σιάπαντα πριν μια δεκαετία. 
Δεν είναι λίγοι οι τηλεθεατές που αναρωτήθηκαν που ήταν κρυμμένο αυτό το υπέροχο τραγούδι χάριν της εκπληκτικής ερμηνείας της Μαρίας και της Εύης που περιμένουμε με αγωνία να δούμε στο  επόμενο υψηλότερο και πιο απαιτητικό επίπεδο.  

BINTEO