Τελεσίγραφο του π. δημάρχου Θωμά στον Νίκο Αγγελή, ειδικό σύμβουλο του δημάρχου Μπουραντά


Και πάλι στο προσκήνιο ο κ. Νίκος Αγγελής, ειδικός σύμβουλος του δημάρχου κου Θανάση Μπουραντά, ύστερα από το σχόλιο του στο διαδίκτυο που πυροδότησε τον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και πρώην δήμαρχο κ. Δημήτρη Θωμά, ο οποίος με επιστολή του, απευθυνόμενος στον κ. Αγγελή, διαμαρτύρεται και του ζητάει να ανακαλέσει το υβριστικό σχόλιο (που έχει γίνει viral, στα inbox της τοπικής κοινωνίας), που αναρτήθηκε στην ομάδα που διαχειρίζεται, το οποίο βρίζει τον ίδιο, προσβάλλει την κα Ελένη Στουπή και πρωτίστως αμαυρώνει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της ελληνικής δικαιοσύνης.

Το εν λόγω σχόλιο έχει δημοσιευτεί στην ομάδα "Γλυκοχάραμα" (πρώην Ομάδα Κρούσης) την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, από τον χρήστη "Απόστολο Ζούρο" ο οποίος είναι οφθαλμοφανές ότι ενοχλήθηκε από την δικαίωση της δημοτικής συμβούλου κας Ελένης Στουπή, προσκείμενης στην δημοτική παράταξη του κου Θωμά.


Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον, πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αναμένεται ο δημοτικός σύμβουλος, όπως έχει γίνει γνωστό από τον ίδιο, θα καταγγείλει πως δέχτηκε προπηλακισμό από τον ειδικό  σύμβουλο του δημάρχου κ. Αγγελή, έξω από την αίθουσα των δικαστηρίων Χαλκίδας, κατά την δικαστική εξέταση των μαρτύρων στην υπόθεση της κας Ελένης Στουπή, την περασμένη Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.

 Ας μην ξεχνάμε στο δημοτικό συμβούλιο όπου είχε συζητηθεί η διαμαρτυρία επαγγελματία  του  Αλιβερίου, του οποίου το κατάστημα  ο κ.  Αγγελής είχε αποκαλέσει σε δημοσίευσή του στο διαδίκτυο,  ως "γιάφκα",  ο δήμαρχος κ. Μπουραντάς  είχε ζητήσει  δημόσια "συγνώμη" για τον συνεργάτη του .

Από τότε  όμως  -περισσότερο από ένα χρόνο, πριν- είναι ιδιαίτερα πολλά τα άσχημα  γεγονότα στα οποία ο κ. Αγγελής  φαίνεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.  Πρόκειται για συκοφαντικές δυσφημίσειςεπαγγελματική βλάβη  δημοτών του δήμου Κύμης Αλιβερίου κι όχι μόνο, ξυλοδαρμό σε δημόσιο χώρο στην Χαλκίδα,  μηνύσεις εναντίον πολιτών και δημοσιογράφων αλλά και κατά του ίδιου από άλλους. Ακόμη  άκρως προσβλητικά δημοσιεύματα από τον ίδιο ή μέσα από τις  ιδιωτικές ομάδες  "Ευβοϊκή Φωνή" και "Γλυκοχάραμα" (πρώην "Ομάδα Κρούσης") του facebook που διαχειρίζεται κατά καιρούς ο ίδιος και προσωπικοί του φίλοι, με "βεβαρυμμένο παρελθόν", στην προσπάθεια τους να αναδείξουν την παράταξη του δημάρχου Μπουραντά.  

Στις ομάδες αυτές συμβαίνει ακόμη ένα φαινόμενο, που ακούγεται ότι  απασχολεί έντονα  την κοινή γνώμη. Αφορά ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομα "Απόστολος Ζούρος" που δραστηριοποιείται στις πιο πάνω ομάδες, και ο κάτοχος του -για ευνόητους λόγους κρύβεται- γράφει πολύ συχνά συκοφαντικά και χυδαία σχόλια τα οποία φαίνεται να έχουν στόχο την υπεράσπιση της δημοτικής αρχής και του δημάρχου κ. Θανάση Μπουραντά, ενώ αντιθέτως κατακρεουργούν ηθικά, όποιον έχει την παραμικρή αντίθετη άποψη με τα πεπραγμένα της.

Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Δημήτρης Θωμάς αναφέρει συγκεκριμένα στην επιστολή του :


Κύριε Νικόλαε Αγγελή

Ειδικέ Συνεργάτη του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου

Πληροφορήθηκα από φίλους και στη συνέχεια διαπίστωσα ότι χθες 3-12-2021, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» και συγκεκριμένα στις Ιδιωτικές Ομάδες με την επωνυμία «Ευβοϊκή Φωνή» και «Το Γλυκοχάραμα», των οποίων φέρεστε διαχειριστής, ο χρήστης, υπό τα ψευδή στοιχεία «Απόστολος Ζούρος», δημοσίευσε υβριστικό και απολύτως συκοφαντικό κείμενο, αναφερόμενος σε εμένα και στο οποίο περιέχεται κατά λέξη ότι «Ο απατεώνας Θωμάς πανηγυρίζει που αθωώθηκε η Στουπή...μη χαίρεσαι Θωμά.. Εσύ δεν έχεις ξαδέλφη ανώτατη δικαστικό. Κάτσε να δούμε τι θα πει ο Άρειος Πάγος γι αυτή την απόφαση». Δημοσίευμα το οποίο εξακολουθεί μέχρι και σήμερα 4-12-2021 και ώρα 11.45πμ να είναι αναρτημένο και στις δύο προαναφερόμενες διαδικτυακές ομάδες του «Facebook»

Τ' ανωτέρω, με αφορμή την, πρόσφατη, απαλλακτική απόφαση που εξέδωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, εκδικάζοντας κατηγορία κατά της συνεργάτιδάς μου, κατά τη θητεία μου ως Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, κας Ελένης Στουπή

Επειδή οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις - αναρτήσεις, αποτελούν συνέχεια πάμπολλων προηγούμενων εξ ίσου υβριστικών και συκοφαντικών δημοσιεύσεων σας, που εκτοξεύονται εναντίον μου, με πλήρη γνώση της αναληθείας τους και άμεση πρόθεση προσβολής της τιμής και υπολήψεως μου, ενώπιον απεριόριστου αριθμού ατόμων, συμμετεχόντων ή επισκεπτών των ως άνω διαδικτυακών ομάδων, αλλά και βάναυσης μειώσεως της προσωπικότητάς μου ως ενεργού πολίτη, επαγγελματία και επί πολλών ετών Δημάρχου, μετά από επανειλημμένες εκλογικές αναμετρήσεις

Σας καλώ

1) Να προβείτε σε άμεση διαγραφή, τόσο της δημοσιεύσεως όσο και του φερόμενου ως χρήστη «Αποστόλου Ζούρου»

2) Να απαγορεύσετε και εμποδίσετε οποιουδήποτε είδους δημοσιεύσεις εναντίον μου, που παραβιάζουν ευθέως τον Ποινικό Νόμο, υφ' οιαδήποτε στοιχεία, άλλως

Σας γνωρίζω ότι θα στραφώ εναντίον σας και οποιουδήποτε άλλου διαχειριστή επιτρέψει την επανάληψη της προσβολής της προσωπικότητάς μου, επιδιώκοντας την, με κάθε νόμιμο τρόπο, προστασία μου και αποζημίωση μου για την ηθική βλάβη που υπέστην και θα υποστώ

Κύμη 4-12-2021 Δημήτρης Γ. Θωμάς

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου

Πρώην Δήμαρχος