Τι όπλισε τα χέρια του 71χρονου πατέρα που σκότωσε τον γιο τουΆλλη μια οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε στα Ρύζια  Κιλκίς όταν  43χρονος έπεσε νεκρός το πρωί της Δευτέρας από τα χέρια του ίδιου του, του πατέρα όταν τον πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα μετά από άγριο καυγά που είχαν μεταξύ τους.

Οι κάτοικοι του χωριού κάνουν λόγο για έναν πολύ δύσκολο άνθρωπο με παραβατικό χαρακτήρα, επιθετικό χρήστη ουσιών για πολλά χρόνια. 

Είχαν γίνει άκαρπες προσπάθειες σε Κέντρο Απεξάρτησης  κι έτσι  επέστρεψε στο χωριό, όπου ζούσε μόνος του στο σπίτι. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσαν οι κάτοικοι  του χωριού  στο ethnos.gr, χθες το βράδυ ήταν σε έξαλλη κατάσταση φώναζε  και να έσπαγε  ότι έβρισκε μπροστά του καθώς δεν είχε λεφτά για να πάρει τη δόση του. Μετά  πήγε στο σπίτι του πατέρα του όπου έσπασε  πόρτες και παράθυρα του σπιτιού, διαπληκτίστηκε μαζί του και αποχώρησε. Λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του πατέρα του. Ο 71χρονος τότε πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και τον πυροβόλησε.

 «Σκότωσα τον γιο μου στο σπίτι» είπε στην Αστυνομία ο πατέρας μετά τον πυροβολισμό. Στο σημείο έσπευσαν οι Αστυνομικές δυνάμεις,  συνέλαβαν τον δράστη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 71χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Κιλκίς για να  καταθέσει.