Τον πατήρ Νικόλαο αποχαιρετούν σήμερα με ανείπωτη θλίψη η Μητρόπολη Χαλκίδος Ιστιαίας- Βορείων Σποράδων και το Προκόπι Ευβοίας


Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, εκοιμήθη ο πρωθιερέας του Ιερού Προσκυνήματος Οσίου Ιωάννου του Ρώσου, πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Νικόλαος Βερνέζος, βυθίζοντας σε θλίψη και απέραντο πένθος το Προκόπι Ευβοίας, την οικογένειά του, την σύζυγο και τα πέντε τους παιδιά, την μητέρα του και τα πέντε του αδέρφια, ολόκληρη την εκκλησιαστική του οικογένεια στην τοπική εκκλησία και στην Μητρόπολη Χαλκίδος Ιστιαίας Βορείων Σποράδων, σε ολόκληρη την εκκλησιαστική κοινότητα για όλους όσους τον γνώριζαν, τους πιστούς για τους οποίους αποτελούσε έναν φωτεινό φάρο.

Ο πατήρ Νικόλαος ήταν λαμπρός Ιερέας ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και αποτελούσε ακλόνητο στύλο της τοπικής εκκλησίας η οποία θα είναι πλέον πολύ φτωχότερη.

Ο μόλις 42 ετών ιερέας νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών προσβεβλημένος από τον κορονοϊό.

Με βαριά οδύνη ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Τσαπουρνιώτης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας
"Ο Δήμος μας πενθεί το χαμό ενός νέου και χαρισματικού ανθρώπου ενός ιερέα που τίμησε την ιεροσύνη και στο σύντομο βίο του άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα τους στην τοπική μας κοινωνία. Εκ μέρους όλου του δημοτικού συμβουλίου εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του"

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11:00 η ώρα το πρωί, σήμερα Πέμπτη 9/12 στον Άγιο Ιωάννη Ρώσο.