Για τρίτη φορά το στέμμα της Miss Universe σε Ινδή


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθει χτες βράδυ ( 12 Δεκεμβρίου 2021 ) στο Εϊλάτ του Ισλαήλ ο 70ος διαγωνισμός Miss  Universe οπού νικήτρια αναδείχτηκε η 21χρονη Χαρνάαζ Σάντου ανάμεσα σε 79 διαγωνιζόμενες.

Η 21χρονη έχει ύψος 1,76 και είναι η τρίτη Ινδη που κατακτά το στέμμα της  Miss Universe αφού το 2000 το είχε κατακτήσει η Λάρα Ντούτα και το 1994 Σουσμίτα Σεν.


 

Στις πρώτες της δηλώσεις ανέφερε πως ότι κάνει το καταφέρνει γιατί πιστεύει στον εαυτό της και στις δίκες της δυνάμεις και μάλιστα προέτρεψε τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να μην ασχολείται με ασήμαντα πράγματα.

Η φετινή Miss Universe είναι ηθοποιός και στον ελεύθερο χρόνο της κάνει yoga,ιππασία,μαγειρεύει και παίζει σκάκι.


Δυστυχώς, η Ελληνίδα Σοφία Αραπογιάννη δεν κατάφερε να μπει στο top 16 μεταξύ 80 κοριτσιών απ' όλο τον κόσμο.

 


 Αναφορικά με την Ελληνίδα εκπρόσωπο, η Σοφία Αραπογιάννη είναι μόλις 22 ετών, με καταγωγή από το πανέμορφο νησί της Ιθάκης, και σπουδάζει εμποροπλοίαρχος στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού. Το μοντέλο μιλάει δύο γλώσσες (Αγγλικά και Ισπανικά), έχει ύψος 1,74 μ. και είναι 50 κιλά.

 Στην ιστορία του διαγωνισμού «Miss Universe», η Ελλάδα έχει κερδίσει μια φορά το στέμμα και αυτή ήταν το 1964 με την Κορίνα Τσοπέη. Επίσης, εκπρόσωπός μας έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στο top 5: η Νταίζη Μαυράκη (β' αναπληρωματική, 1952), η Τίνα Ρούσσου (γ' αναπληρωματική, 1982) και η Εβελίνα Παπαντωνίου (α' αναπληρωματική, 2001).