Όλοι οι Στερεοελλαδίτες Πυροσβέστες έγιναν μια "αγκαλιά" για το "Χαμόγελο του Παιδιού" στη Χαλκίδα


Στο πνεύμα  των Χριστουγέννων -που κυριαρχεί αυτές τις μέρες- βρίσκονται κυριολεκτικά, οι Πυροσβέστες της Στερεάς Ελλάδας ενισχύοντας σύσσωμοι  "Το χαμόγελο του Παιδιού " στην Χαλκίδα. 

Άνθρωποι της προσφοράς για τον συνάνθρωπο, η δουλειά τους είναι πάντα να σπεύδουν εκεί που υπάρχει ανάγκη για βοήθεια, με προσήλωση στο καθήκον  μιλούν ως συνήθως  με πράξεις. Χαρακτηριστικό τους είναι  το ιδιαίτερο ψυχικό σθένος, ζώντας από πολύ κοντά τον ανθρώπινο πόνο της καταστροφής  ενώ οι ίδιοι  δίνουν μάχες με έναν πανίσχυρο εχθρό που στο πέρασμα του χωρίς διαχωρισμό  καταβροχθίζει ανελέητα ότι συναντά όπως έγινε το περασμένο καλοκαίρι στην Εύβοια και δυστυχώς, όχι μόνο. 

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας Αντιπύραρχος κ. Περικλής Κουλκουβίνης τόνισε, με ιδιαίτερη ικανοποίηση,  πως στην πράξη αυτή αλληλεγγύης συμμετείχαν όλοι οι πυροσβέστες, ανεξαιρέτως,  από ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα και έτσι κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολύ μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διάρκειας,  τις οποίες και προσέφεραν με την ελπίδα να χαρίσουν περισσότερα χαμόγελα σε αυτά τα παιδιά που σίγουρα έχουν ιδιαίτερη ανάγκη από την αγάπη όλων μας και την στήριξή μας.  

Οι Στερεοελλαδίτες Πυροσβέστες έδωσαν έμπρακτα το παρόν τους και πάλι, χαρίζοντας απλόχερα στα παιδιά δύναμη και αισιοδοξία  έχοντας μοναδικό στόχο να εξασφαλίσουν  περισσότερα παιδικά χαμόγελα !