ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Με φόντο το Δήμο Κύμης Αλιβερίου στο Στρατοδικείο Αθηνών αναβλήθηκε η δίκη του Κώστα Αντωνίου


Αναβλήθηκε η δίκη του Κώστα Αντωνίου, στο Στρατοδικείο Αθηνών που είχε οριστεί για σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 .

Ο K. Αντωνίου με καταγωγή από το Bίταλο της Κύμης και μόνιμος κάτοικος στην Λάρισα, γνωστός στον δήμο Κύμης Αλιβερίου λόγω της πολύ έντονης δράσης του και της υποστήριξής του, προς τη δημοτική αρχή, μέσα από τις ομάδες του facebook "ΕΥΒΟΪΚΗ ΦΩΝΗ" και "ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ" η οποία μετονομάστηκε σε "ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΜΑ", αντιμετωπίζει εκ νέου την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου κ. Θωμά Δημήτριο.

Ο κ. Αντωνίου στο πρόσφατο παρελθόν έχει καταδικαστεί από το Στρατοδικείο Αθηνών για την ίδια υπόθεση. Δηλώνοντας όμως, μεταμέλεια και ρητά ότι δεν θα ξαναεπιχειρήσει να δυσφημίσει και να συκοφαντήσει τον κ. Θωμά, ο κ. Θωμάς είχε υποχωρήσει και τον είχε απαλλάξει την τελευταία στιγμή, από την κατηγορία.

Ο κατηγορούμενος κ. Αντωνίου, πολύ γρήγορα επανήλθε στην προγενέστερη συμπεριφορά του, όπως αναφέρει στην νέα μήνυση του ο κ. Θωμάς.

Σήμερα ο δικηγόρος του κου. Αντωνίου και δικηγόρος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, κ. Ανδρέου Δημήτριος, δήλωσε κόλλημα λόγω διεκπερέωσης άλλης δίκης στα δικαστήρια της Χαλκίδας με αποτέλεσμα να επιτύχει την αναβολή της δίκης του Αντωνίου.

Μάρτυρες υπεράσπισης του Κ. Αντωνίου είναι ο αντιδήμαρχος Κύμης κ. Θεόδωρου Αλέξανδρος και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου κου Μπουραντά, κ. Αγγελής Νικόλαος, οι οποίοι και δεν εμφανίστηκαν στο Στρατοδικείο Αθηνών. Αντιθέτως παρών ήταν ο μηνυτής κ. Θωμάς Δημήτριος .

Η νέα δικάσιμος, ορίστηκε να γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου 2022.υ