Αδίστακτος ο 46χρονος, απειλεί μέσα από τη ΓΑΔΑ τη μητέρα των δύο παιδιών του... "Θα είσαι η επόμενη"Τον βίαιο χαρακτήρα  του 46χρονου, που ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφό του στην Αργυρούπολη με τις σοκαριστικές  αποκαλύψεις της ιατροδικαστικής έκθεσης, επιβεβαιώνει ακόμη ένα ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ο 46χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος κρατείτε στη ΓΑΔΑ, έχει ακόμη μια καταγγελία εις βάρος του, πως έστελνε απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύντροφό του, μητέρα των δύο παιδιών τους, καθώς  την εκφόβισε  ότι θα είναι… η επόμενη. σε τηλεφώνημα που της έκανε.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2001, όταν εκείνη ήταν 20 χρόνων και κράτησε 10 χρόνια. Ένα μόλις χρόνο αργότερα, ήρθε αντιμέτωπη  για πρώτη φορά την  βάναυση πλευρά του .

Όπως αναφέρει η μητέρα των δύο παιδιών του 46χρονου, «Με εξύβρισε και μου ζήτησε να φύγω από την οικία του, όμως όταν προσπάθησα να αποχωρήσω αρχικά με έδειρε αγρίως, εν συνεχεία με έπιασε από τον λαιμό και με κράτησε βιαίως εντός της οικίας».

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες  που αναφέρει η γυναίκα: «Μία από τις φορές που με ξυλοκόπησε, του επιτέθηκε το σκυλί που είχαμε. Αυτός κρέμασε το ζώο από την πέργκολα του μπαλκονιού. Προηγουμένως, του είχε βγάλει τα δόντια…»

«Με ρώτησε ‘γιατί τα μάτια σου είναι μαύρα;’ Του απάντησα, δεν έχουν τίποτα τα μάτια μου. Τότε εκείνος μου έριξε δύο χαστούκια… με έπιασε από τον λαιμό και με οδήγησε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο 5χρονος γιος μας, έκλεισε την πόρτα και πήγε να φέρει και τη μικρή. Εγώ κατάλαβα τι θα ακολουθούσε και προσπάθησα να κρατήσω την πόρτα κλειστή. Έσπασε τα πόμολα και μπήκε μέσα… με ξαναέπιασε από τον λαιμό φωνάζοντας ‘δεν θα σου κάνω τη χάρη να σε σημαδέψω, αλίμονό σου μόνο μη σε πετύχω μόνη σου. Δεν θα βρουν πού σε έχω θάψει».

Με μηνύματα,  δεν δίσταζε να την απειλεί για όλη την οικογένειά της,  «…Να δεις τον αδερφό σου, τη μάνα σου και τον πατέρα σου να λιώνουν σαν το κερί και μετά εσύ», αναφέρει σε μήνυμα στις  29 Ιουλίου του 2010 και ώρα 10.53.33.

Η ψυχολογική βία που της ασκούσε δεν είχε τελειωμό . Λίγο αργότερα, την ίδια μέρα, σε άλλο μήνυμα της έγραφε : «Πάρε ένα τηλέφωνο χαμένο κορμί, ανάξιο πλάσμα, άχρηστο, σήκωσέ το».

Συγγενής άλλης γυναίκας, με την οποία είχε παντρευτεί, ανέφερε στην ΕΡΤ :

«Όποιος του έφερνε αντίρρηση, τον χτύπαγε κατευθείαν, ήταν γενικά βίαιος πολύ. Παλιά ήταν και σχεδόν 100 κιλά και τον φοβόσουν… Αυτή η κοπελίτσα η καημένη, η τελευταία, δεν ήξερε το παρελθόν του, δηλαδή η καημένη πώς μπήκε στο σπίτι αυτό και κοιμήθηκε; Εγώ ήμουν στο σχολείο και επειδή είχε χωρίσει με τη…  φοβόμουν μήπως τα βάλει και μαζί μου».

Ο 46χρονος σήμερα  Πέμπτη 20/1, θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.