Αεικίνητος ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κότσαρης αντιμετώπισε την "Ελπίδα" και κέρδισε το στοίχημα


Το είπε... και το έκανε, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κότσαρης... 
Μετά τη διάνοιξη του δρόμου διασύνδεσης Βέλους Κουτουμουλά αλλά και δεκάδες άλλους, δικαίως είναι ικανοποιημένος και ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον γιο του προέδρου Βέλους, Κωνσταντίνο Μπόκαρη ο οποίος συνέβαλλε επίσης στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του χιονιά. 
Λίγο πριν φτάσει η "ΕΛΠΙΣ" στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου (21/1/22) ο αντιδήμαρχος Αυλωναρίου είχε δηλώσει στο eviaxpress.gr, πως ο δήμος είναι οργανωμένος και  έτοιμος να αντιμετωπίσει την χιονοκακοκαιρία, ενώ δεν είχε παραλείψει να μας διαβεβαιώσει, πως και ο ίδιος με ιδιόκτητο μηχάνημα θα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της μάχης για τον εκχιονισμό, σε όποιο σημείο του δήμου χρειαστεί. 
Από το ξημέρωμα της Κυριακής πριν βγει το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε.
 Έκανε κυριολεκτικά, τη νύχτα...μέρα και ακούραστα ακολούθησε το πρόγραμμα του εκχιονισμού σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του δήμου κ. Κωνσταντίνο Δημά, τους αντιδημάρχους και τους προέδρους σε όλες τις κοινότητες της δημοτικής ενότητας Αυλωναρίου και σε πολλές ακόμη  κοινότητες του δήμου. 
Ο κ. Κότσαρης συνέβαλε καταλυτικά στον εκχιονισμό, καθώς ο εκσκαφέας  που διαθέτει είναι ένα ιδιαίτερα ευέλικτο μηχάνημα. 
Έτσι φρόντισε για την διάνοιξη στο  κεντρικό οδικό δίκτυο, σε παράδρομους, την διασύνδεση μεταξύ χωριών και οικισμών καθώς και αγροτικά τμήματα, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες που ήταν αναγκαίο να  έχουν πρόσβαση στις επιχειρήσεις τους ή στα μαντριά τους όπου υπήρχαν ζωντανοί οργανισμοί να τα φροντίσουν. 

Με "όπλο"  την μακρόχρονη εμπειρία του ο αντιδήμαρχος Κότσαρης, κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα... με ταχύτατους ρυθμούς εξασφάλισε στους πολίτες που ήταν ανάγκη να μετακινηθούν,  να μπορούν με ασφάλεια !   
ΒΙΝΤΕΟ