Συγκλονίζει το διαδίκτυο το μήνυμα δύναμης μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου για την Γεωργία


Λίγα λόγια αγάπης, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας!!! γράφει ο δάσκαλος κ. Αντώνης Σταυριανός μαζί με τα παιδιά της τάξης, που σήμερα δεν έγραψαν στον πίνακα τους, μόνο, μαθηματικά, γραμματική, ιστορία κτλ ... Στα σημερινά μάθηματά τους προστέθηκε ακόμη ένα. Είχε στο κέντρο, το όνομα Γεωργία και μια καρδιά με βελάκια.

"Γεωργία είμαστε δίπλα σου με όλη τη δύναμη της ψυχής μας !!!" γράφουν στον πίνακα, οι μαθητές και οι μαθήτριες του δεύτερου τμήματος της ΣΤ΄ Τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου.
Σε αυτή την τρυφερή ηλικία, όλα τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα, με τα άσχημα αυτά ακούσματα που έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα.
Πως να κρυφτείς απ΄ τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα ...όπως λέει και ο αγαπημένος στίχος κι όπως σε μεγαλύτερο βαθμό συμπαρασύρει η εξέλιξη της τεχνολογίας.

Τα παιδιά που αγαπούν να ζωγραφίζουν χαμόγελα θέλουν να στείλουν αγάπη και δύναμη για να κερδίσει η Γεωργία Μπίκα το χαμόγελό της!

"Σε αγαπάμε πολύ 💖 Να χαμογελάς, σου αξίζει!!!"
γράφουν οι μαθητές και οι μαθήτριες μαζί με το δάσκαλο τους παίρνοντας μαθήματα ζωής αλλά και μέσα από την αγνότητά τους και την αλήθειά τους δίνουν κι αυτά το μάθημα και το μήνυμα της ανθρώπινης αλληλεγγύης, αφού ο ευαισθητοποιημένος εκπαιδευτικός τα διδάσκει την πολύτιμη ενσυναίσθηση.

Δεν έχουν σημασία τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν από την Γεωργία και δυστυχώς, όχι μόνο ...το μήνυμα θα φτάσει στους εύθραυστους παραλήπτες του.

"Λέμε όχι στη βία κατά των γυναικών!!! "
Γεωργία, είμαστε δίπλα σου!!!

Ο δάσκαλος και οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄2 τάξης του 16ου Δημοτικού Γαλατσίου ...."υπογράφουν"