Δήμαρχος Καρύστου Ραβιόλος : Η κακοκαιρία ήταν έντονη αλλά αντιμετωπίστηκε με την καλή συνεργασία από φορείς και πολίτες"Η έντονη κακοκαιρία που έπληξε το σύνολο του Δήμου μας είναι πλέον σε ύφεση. Τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων αντιμετωπίστηκαν γρήγορα και με μεγάλη προσπάθεια από όλους, τα πράγματα κύλησαν ομαλά ! " σημειώνει ο δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος.
Και βέβαια, ο Δήμαρχος, ευχαριστεί όλους τους φορείς και τους πολίτες που συνέβαλαν ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία, με οργάνωση και ομαλότητα .
"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, την Περιφέρεια για την συμβολή της , τους χωματουργούς της περιοχής μας και τους εργαζόμενους της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν σε δύσκολες συνθήκες, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμεναρχείο για την άψογη συνεργασία, τους εθελοντές μας για την συνεχή και ακούραστη προσφορά τους και τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ για την άμεση αντιμετώπιση των ζημιών που προέκυψαν !
Ευχαριστούμε τους κατοίκους του Δήμου μας για τη συνεργασία και την κατανόηση !"