Γενική ΑΡΓΙΑ αύριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα


Η κυβέρνηση αποφάσισε την κήρυξη της αυριανής μέρας ως αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την κακοκαιρία ενόψει σφοδρότερων χιονοπτώσεων κατά τις βραδινές ώρες όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

Συνεπώς κανείς δεν θα μεταβεί στο χώρο εργασίας του, αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου, όπως αποφάσισε η κυβέρνηση, στις Περιφέρειες Αττικής, Εύβοιας, Βοιωτίας, Κρήτης και Κυκλάδων.

Ήταν αναγεννώμενο αυτό το ενδεχόμενο καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου είχε επισημάνει ότι αναλόγως με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων θα κυμανθούν και οι κυβερνητικές αποφάσεις.

Η τραγική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Αττική οδό είναι κάτι που η κυβέρνηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί. Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσε ο εγκλωβισμός εκατοντάδων ανθρώπων που προσπάθησαν να περάσουν από την Αττική οδό με τα οχήματα τους μετά τις 11:00 το πρωί.

Αυτή την ώρα γίνεται ισχυρή κινητοποίηση στρατιωτικών δυνάμεων σε έξι σημεία της Αττική οδού για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί ταλαιπωρημένοι και εξαντλημένοι από την παγωνιά.