Ιερέας χωρίς Ιερό και Όσιο βίαζε 16χρονη μέσα στο Ναό

 

Με ένταλμα για βιασμό για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή συνελήφθη, 37χρονος Ιερέας στα Κάτω Πατήσια.
Ο Ιερέας κατηγορείται ότι διέπραξε τα αδικήματα σε βάρος 16χρονης ανήλικης για αρκετούς μήνες το 2019.
Ο 37χρονος ιερέας είναι πατέρας τριών παιδιών και ήταν πνευματικός της 16χρονης, η οποία πήγαινε στο κατηχητικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ιερέας παρέσυρε την 16χρονη, την βίασε και ασέλγησε σε βάρος της πολλές φορές και μάλιστα εντός του Ιερού Ναού.
Όπως μαρτυρά το οικείο περιβάλλον της η 16χρονη σταμάτησε να πηγαίνει στο κατηχητικό και έμοιαζε εξαιρετικά φοβισμένη αφού κάθε φορά που έβλεπε τον ιερέα, λιποθυμούσε.

H Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει :

"Συνελήφθη, εχθές 20 Ιανουαρίου 2022 το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του Ιερέα που εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη."