Μόλις είχε παραλάβει τη μοιραία Ferrari ο Τζώρτζης Μονογυιός

 Ήταν το αυτοκίνητο των ονείρων του και η μοίρα ήθελε να συνδεθεί με το τέλος της ζωής του, στο σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα όπου βρήκε φρικτό θάνατο ο Τζώρτζης Μονογυιός. 

Οι εικόνες της κατεστραμμένης Ferrari, λίγα λεπτά αφού την είχε παραλάβει παγώνουν. Το όχημα βγήκε από το δρόμο και κατέληξε στην προστατευτική νησίδα. Από την πρόσκρουση, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και  τυλίχθηκε στις φλόγες.


Όπως έγινε  γνωστό η αντιπροσωπεία απ’ όπου ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός αγόρασε το αυτοκίνητο, απέχει μόλις 3,5 χιλιόμετρα από το σημείο του θανάτου του και μάλιστα, είχε παραλάβει την καινούργια του Ferrari λίγα λεπτά πριν από το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή.  

Κατευθυνόταν στο σπίτι του για να την παρκάρει.

 Είναι συγκλονιστική η κατάθεση του φίλου του θύματος που ακολουθούσε τη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche, ιδιοκτησίας επίσης του Τζώρτζη Μονογυιού. Ήταν άλλωστε εκεί που απεγκλώβισαν τον άτυχο οδηγό από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, λίγο μετά τη σύγκρουση.

Ήταν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (13.01.2022) όταν ο 45χρνος Τζώρτζης Μονογυιός, επιχειρηματίας, αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, μαζί με τη γυναίκα του, Αθηνά και δυο φίλους του, πήγε στην αντιπροσωπεία στη Βούλα για να παραλάβει  το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει», αναφέρει ο φίλος του θύματος στην κατάθεσή του. 

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου στη Βούλα που κόστισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του δεν έχουν εξακριβωθεί. Υπάρχουν πληροφορίες πως ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει πεζό και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι δεν άκουσαν θόρυβο, άλλοι ότι τους προσπέρασε η Ferrari με ταχύτητα.