Ο Πρόεδρος Νίκος Χουντάσης και το Δ.Σ του Σωματείου Χειριστών Μηχ/των Εύβοιας συγχαίρουν όσους εργάστηκαν σκληρά ενόψει της κακοκαιρίαςΔελτίο τύπου εξέδωσε ο Πρόεδρος κ. Νίκος Χουντάσης και το Δ.Σ Σωματείο Χειριστών  Μηχανημάτων και Βοηθών, μετά την επέλαση της χιονοκακοκαιρίας "ΕΛΠΙΣ", για όλους όσους μέσα στην σφοδρή χιονόπτωση και σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, εργάστηκαν σκληρά για να μείνουν ανοιχτοί οι οδικοί άξονες ώστε οι πολίτες να μπορούν να πραγματοποιούν τις αναγκαίες μετακινήσεις τους. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου, αναφέρει : 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους επαγγελματικούς κλάδους που μέσα στις τόσο αντίξοες καιρικές συνθήκες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να φροντίσουν να έχουν τα απαραίτητα αγαθά για την επιβίωση τους, οι συνάνθρωποι μας.

Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στους συναδέλφους χειριστές μηχανημάτων έργου που για ακόμη μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό 24 ώρες το 24ωρο να κρατηθεί το οδικό δίκτυο ανοιχτό και προσβάσιμες όλες οι αναγκαίες δομές και μονάδες εξυπηρέτησης των πολιτών.

Όλους αυτούς είναι καλύτερα να μην τους θυμόμαστε μόνο στις δύσκολες στιγμές που δυστυχώς είναι πολλές τα τελευταία χρόνια αλλά όλο τον χρόνο.

Πέρα από την ηθική μας υποστήριξη για τις καλές εργασιακές τους συνθήκες, πρέπει να έχουν και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή που χρειάζεται και απαιτείται προκειμένου να ανταπεξέρχονται γρήγορα και αποτελεσματικά στο ύψιστο καθήκον τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΟΥΝΤΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ                                                                

  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :  ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ