Οικογενειακή τραγωδία-Μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο 16χρονος που σκότωσε τον θείο του


 Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Άρτας, ο 16χρονος που σκότωσε κατά λάθος το θείο του ενώ είχαν πάει μαζί για κυνήγι γιατί τον πέρασε για θήραμα. 

Ο πατέρας του ανήλικου έχει συλληφθεί για παραμέληση και εποπτεία ανήλικου, η μητέρα είναι έγκυος στον όγδοο μήνα  στο τρίτο τους παιδί και ο 58 χρονος παππούς δίνει  μάχη με τον καρκίνο  εδώ και χρόνια Πένθος επικρατεί στο χωριό Μεσόπυργο της Άρτας, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν ο θείος και ο ανιψιός, Γιώργος και Γιάννης που ήταν πολλοί αγαπημένοι και πήγαιναν συχνά για κυνήγι. Τίποτα όμως δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 16χρονος πυροβόλησε τον 33χρονο θείο του . 

Στο  Μικρό Φράγμα της Άρτας η μοίρα είχε στήσει άσχημο καρτέρι για τον θείο, τον ανιψιό και τον πατέρα του ανήλικου που είχαν πάει στην περιοχή για να κυνηγήσουν αγριογούρουνα στήνοντας τις ενέδρες τους όπως συνήθιζαν. Ο 16χρονος είχε πάει μαζί με τον θείο του, ενώ το όπλο το είχε πάρει από τον άλλο του θείο, ένας από τους πέντε αδερφούς του πατέρα του. 

 Κάποια στιγμή ακούστηκε ένας πυροβολισμός και ακολούθησαν οι κραυγές του 16χρονου για  βοήθεια. 

Ο πατέρας του 16χρονου έτρεξε κοντά του και είδε πεσμένο στο έδαφος τον αδερφό του, καθώς είχε πυροβοληθεί στην πλάτη.

Ο 16χρονος ήταν σε κατάσταση σοκ αφού είχε καταλάβει τι είχε συμβεί «εγώ τον σκότωσα, τον χτύπησα» φώναζε και  μπροστά στα μάτια του πάτερα του,  έστρεψε το όπλο στο στήθος του και αυτοπυροβολήθηκε.   

Ο 16χρονος είναι μαθητής Β’ λυκείου και ζει  με την οικογένεια του στην Άρτα. Εκεί ζούσε και ο 33χρονος θείος του που αγαπούσε ιδιαιτέρως το κυνήγι και το ψάρεμα.

Εκτός από τον πατέρα του 16χρονου συνελήφθη για παράβαση το νόμου περί όπλων και ο άλλος θείος του από τον όποιο είχε πάρει το όπλο.