"Όργωσε" την χιονισμένη Ανθηδόνα ο Αντιδήμαρχος Καρβούνης για να μην μείνει κανείς χωρίς φαγητό ή θέρμανση


Στη δίνη της κακοκαιρίας "Ελπίδας",  ο Δήμος της Χαλκίδας . Επί ποδός όλος ο μηχανισμός της  Περιφέρειας και του Δήμου για να αντιμετοπιστούν όλα τα προβλήματα που έφερε η πυκνή χιονόπτωση, με κύριο μέλημα να μείνουν ανοιχτοί οι οδικοί άξονες, ώστε να μπορούν να γίνονται οι απαραίτητες μετακινήσεις των πολιτών. 
Ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Καρβούνης παράλληλα "όργωσε" από άκρη σε άκρη την κοινότητα Ανθηδόνας προκειμένου να  βοηθήσει τα νοικοκυριά και τους ανθρώπους που αντιμετώπιζαν προβλήματα κυρίως με την θέρμανση και την σίτισή τους, καθώς  οι μετακινήσεις ήταν και είναι  επικίνδυνες ενώ κάποιοι  πολίτες ζουν κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.  
Με το πρώτο φως της ημέρας μέχρι το τέλος της και ενόψει ισχυρότερων χιονοκαταιγίδων που αναμένονται  στην διάρκεια της αποψινής νύχτας,  ο αντιδήμαρχος μόνος του με ένα ιδιωτικό μηχάνημα τρακτέρ, κατάφερε και βρέθηκε σε όλες τις "πόρτες" που είχαν ανάγκη όπως οι ίδιοι οι κάτοικοι περιγράφουν με συγκίνηση και βαθιά ικανοποίηση για τον αντιδήμαρχο που τους σκέπτεται χωρίς να προλάβουν να το ζητήσουν.