"Ουδέν κακόν αμιγές καλού" - Η άλλη όψη της "ΕΛΠΙΣ" όπως την απαθανάτισε ο Αντιδήμαρχος Μαστροκώστας [ΦΩΤΟ]
Στο βουνό Τσίκνα της κοινότητας Αργυρού έφτασαν τα εκχιονιστικά μηχανήματα αλλά και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νικόλαος  Μαστροκώστας και ο πρόεδρος της κοινότητας Αργυρού, κ.Κωνσταντίνος Αποστόλου. Μαζί τους και ο τεχνικός κ. Μιχάλης Μάλλιος προκείμενου να δώσει ρεύμα στον αναμεταδότη του τηλεοπτικού σήματος. 

Τα μηχανήματα άνοιξαν τον δρόμο μέχρι εκεί κι ο τεχνικός μπόρεσε να επαναφέρει το ρεύμα  στις κεραίες  που άφησαν χωρίς τηλεοπτικό σήμα δεκάδες σπίτια. 

 Εδώ όμως ταιριάζει απόλυτα η ελληνική ρήση "Ουδέν κακόν αμιγές καλού" αφού μετά από τόσο κόπο να φτάσουν στην κορυφή, η φύση τους επιφύλασσε την πιο όμορφη ανταμοιβή!  
Είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από το ύψος του όρους Τσίκνα την υπέροχη θέα στον κόλπο του Αγίου Δημητρίου περικυκλωμένο από τις χιονισμένες βουνοκορφές. 
Το θέαμα όπως διαπιστώνουμε ήταν εκπληκτικό κι όπως ήταν φυσικό  άδραξαν την ευκαιρία για να "φορτίσουν τις μπαταρίες τους" με τις όμορφες εικόνες,  κάνοντας παράλληλα ένα μικρό και πολύ ευχάριστο διάλειμμα για να απαθανατίσουν την στιγμή στις κάμερες τους. 
Αυτή είναι η άλλη όψη της "ΕΛΠΙΣ", που πολλοί κατάφεραν να απολαύσουν σε πολλά εξαιρετικά τοπία.