Περήφανοι στην κοινότητα του Πύργου για τον άξιο και παντός καιρού Πρόεδρό τους Σταύρο ΣτοφόροΓια άλλη  μια φορά ο Πρόεδρος του Πύργου έκανε τα αδύνατα, δυνατά, για την κοινότητά του και τους συγχωριανούς του.  Τέσσερα ολόκληρα 24ωρα όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι του χωριού, τον έβλεπαν να παλεύει μόνος του, με τα χιόνια. 

Ο Σταύρος Στοφόρος, απόδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ένας άξιος πρόεδρος παντός καιρού!  

Από τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε στη μάχη του εκχιονισμού με τα ιδιόκτητα μηχανήματά του και με πολύ δύσκολο, προσωπικό του αγώνα, κατάφερε να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς παρά το ότι ο όγκος του χιονιού, σε πολλά σημεία, ήταν υπερβολικός. 

Οι κάτοικοι δεν σταματούν να τον ευχαριστούν και να τον επαινούν, καθώς και όπως λένε οι πληροφορίες μας, τα εύσημα πήρε και από τους αρμόδιους της δημοτικής αρχής. 

Τους έβγαλε πραγματικά ασπροπρόσωπους, μια και δεν κατάφεραν να στείλουν κάποιο μισθωμένο μηχάνημα του δήμου στην κοινότητα Πύργου.  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως έστω και εκ των υστέρων, ο δήμος θα αναλάβει να καλύψει έστω τα έξοδα των καυσίμων, στον Πρόεδρο. 

Αξίζει να τονίσουμε, πως η συντριπτική πλειοψηφία των προέδρων του δήμου Κύμης Αλιβερίου, αντιμετώπισε την  "ΕΛΠΙΔΑ" από  την πρώτη γραμμή μάχης, με επιτυχία !