Πρωϊνή χιονοκαταιγίδα σε ολόκληρο το Δήμο Κύμης Αλιβερίου - Τα μηχανήματα ανοίγουν τους δρόμους κι αμέσως το χιόνι τους καλύπτει και πάλι [ΒΙΝΤΕΟ &ΦΩΤΟ]

 

Το σπάνιο φαινόμενο της χιονοκαταιγίδας, έντονη χιονόπτωση  βροντές και αστραπές,  ξεκίνησε γύρω στις 5:00 η ώρα το πρωί από την Κύμη και λίγη  ώρα αργότερα έφτασε μέχρι και στο Αλιβέρι, όπως και στην Ακτή Νηρέως. Το δεύτερο, σφοδρότερο  κύμα της "Ελπίδας" ξεκινώντας, σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, από ανατολικά εξαπλώνεται σε όλο το νησί της Εύβοιας. 

ΒΙΝΤΕΟ

  

 Πυκνό χιόνι έχει σκεπάσει ακόμη και τους δρόμους. Ο κρατικός μηχανισμός σε εγρήγορση,  μηχανήματα της Περιφέρειας και του δήμου σε όλο το εύρος του δήμου Κύμης Αλιβερίου βρίσκονται επί ποδός αλλά μόλις καθαρίζουν το οδόστρωμα το χιόνι αμέσως το ξανακαλύπτει.

 Τα προβλήματα στην κυκλοφορία είναι πλέον ορατά και η όποια μετακίνηση καθιστάται επικίνδυνη. Σύμφωνα και με την προειδοποίηση της Πολιτικής Προστασίας θα διανύσουμε ένα δύσκολο 48ωρο με έντονο το καιρικό φαινόμενο της χιονόπτωσης και δεν θα πρέπει οι πολίτες να μετακινούνται εάν δεν υπάρχει πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη. 

Τα σχολεία σήμερα Δευτέρα 24, θα παραμείνουν κλειστά όπως και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου και τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά.