Πρωτοχρονιά 2022 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου ΚύμηςΤην ανατολή του νέου ενιαυτού επισφράγισε η τέλεση της Θείας Ευχαριστίας την ημέρα της Πρωτοχρονιάς και της εορτής του Αγίου Βασιλείου την 1η Ιανουαρίου 2022 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου την Κύμη. 
Ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ και ετέλεσε την Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία του Αγίου Βασιλείου με συλλειτουργούς τον Πανοσ Αρχιμ Αντώνιο Αγγελόπουλο και τους Διακόνους Στυλιανό Πεταχτή Πρόδρομο Γκέγκε και Απόστολο Μπάκουλη.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ προέστη της Δοξολογίας του νέου ενιαυτού και ομίλησε επίκαιρα  με τους θεολογικούς λόγους του όπως και ευχήθηκε καταλλήλως προς τους συμμετέχοντες πιστούς οι οποίοι προσήλθαν στην θεία ευχαριστία τηρουμένων των υγειονομικών διατάξεων.

Μεταξύ των πιστών παρέστη ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητος κ. Άγγελο Μαργελή.


Εν συνεχεία κατά το έθιμο ο Σεβασμιώτατος απέδωσε μελωδικά τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιτα.

Τους ύμνους απέδωσε ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού κ. Ευάγγελος Στάμου με την συμμετοχή άλλων ιεροψαλτών.

Φωτογραφίες Ευάγγελος Στάμου